Всі категорії
Додати товар

Протеїнова маска для волосся esthetic house cp-1 premium hair treatment

390 грн -7% 365 грн
Опис

Професійна протеїнова маска для волосся з керамідами Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment підходить для домашнього застосування та проведення процедур у салоні. Прекрасно підійде для сухого, пошкодженого хімічною завивкою та частим фарбуванням волосся.

Протеїнова маска для пошкодженого волосся Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment:
- Інтенсивно відновлює зневоднене, сухе, ламке, знебарвлене, пошкоджене термічним і хімічним впливом волосся.
- Має не тільки зовнішню дію, але й працює в структурі волосся, заповнюючи пошкоджені зони.
- Запечатує посічені кінчики, розгладжує кератинові лусочки.
- Захищає від впливу зовнішніх чинників: УФ-променів, високих або низьких температур.

❤️ Після використання маски волосся має доглянутий і здоровий вигляд: з'являється гарний блиск, м'якість, гладкість, еластичність. Вони легше розчісуються й укладаються. Маска забезпечує густоту й об'єм тьмяному і тонкому волоссю, силу й енергію — втомленому, глибокому живленню й блиск — пошкодженому.

Основні компоненти:
- Колаген, еластин, кератин — компоненти, які підвищують щільність і еластичність волосся. Компоненти утворюють невидимий захисний шар, який оберігає волосся від термічного навантаження й дії ультрафіолетових променів.
- Комплекс натуральних екстрактів (шкіра, фенхелю, мигдалю, камелії), живлять локони, оновлюють структуру, кондиціонують.
— Олія аргани має омолоджувальні властивості, активує обмінні процеси та вироблення колагенових і еластинових волокон у клітинах, що робить волосся блискучим, пружним, сильним, вони менше випадають і починають швидше рости.

Застосування:
1. Вимийте волосся, не використовуючи жодних засобів, крім шампуню. Трохи підсушіть волосся рушником.
2. Розділіть волосся на пасма та нанесіть маску на кожен локон, відступаючи 5-10 см від коренів. Щоб маска розподілилася рівномірно, розчешіть волосся гребенем.
3. Прогрійте волосся феном (повітря має бути теплим, а не гарячим), загорніть волосся в рушник або використовуйте спеціальну шапочку. Зачекайте 5-10 хвилин (чим сильніше пошкоджене волосся, тим довше потрібно тримати маску).
4. Змийте засіб великою кількістю теплої води, чисте волосся промийте прохолодною водою.

❤️ 250 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл