Всі категорії
Додати товар

Тайські капсули для волосся a-trainer для термозахисту, від посічених кінчиків, 50 шт

445 грн
Опис

Кращий термозахист для волосся - сироватка, яка допомагає досягти балансу між трендовим укладанням і хорошим самопочуттям ваших локонів. Модниці давно усвідомили, що щоденні укладання не корисні для волосся. Регулярний вплив на пасма високих температур - прямий шлях до пошкодження волосся. На щастя, проблемі допоможуть запобігти капсули Super Long Hair для термозахисту і від посіченого волосся.

Ідеальне поєднання інгредієнтів в натуральних тайських капсулах для волосся, що січеться це рішення практично всіх проблем з волоссям. Для пошкодженого, волосся, що січеться, тайські капсули абсолютно необхідні. Вони усувають посічені кінчики, зволожують і захищають від застосування прасок і плойок. Після нанесення волосся не плутається і легко розчісується, укладається, та не пушаться і приголомшливо блищать. Кожна капсула містить в собі дорогоцінну сироватку.

Компоненти:

- Антиоксидант вітамін Е перешкоджає впливу агресивних зовнішніх факторів, розгладжує, огортаючи кожен волосок, стимулює регенерацію структури. Використання вітаміну Е дозволяє нормалізувати водний баланс і обмінні процеси, повернути волоссю блиск і силу.

- Масло жожоба - цінне джерело вітаміну Е і жирних кислот, які підвищують еластичність волосся, помітно пом'якшуючи і спрощуючи розчісування.

- Перлова пудра - для гладкості і легкого розчісування.

- Диметикон - забезпечує моментальні м'якість і розплутування волосся, спрощує розчісування й укладання.

Капсули прості в застосуванні, вже після першого нанесення волосся виглядає більш живим і доглянутим, набуваєть шовковистості. Вітамінна підтримка - основа краси!

Спосіб застосування:

Щоразу перед сушінням нанесіть на кінчики волосся невелику кількість сироватки (0,5-1 капсулу). Не змивайте.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл