Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся lesasha hair serum vitamin mix 50 шт

525 грн
Опис

Капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin MIX 50 шт В наявності упаковки по 10, 20, 50 і 300 шт. В наборі 4 види капсул: Капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin c водоростями - формула для екстреного відновлення сухих, пошкоджених після фарбування або хімічної завивки волосся. Капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin c зеленим чаєм і м'ятою - формула для пошкоджених, сухих волосся, від посічених кінчиків, від випадання. Капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin c йогуртом - формула для пошкоджених, сухих, кучерявого волосся, від лупи і сверблячки. Капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin c оливковою олією - формула для сухого волосся, пошкоджених від сонця і прасок, для збереження кольору, випадіння волосся, проти лупи. Додатково про кожному виді ви зможете прочитати у нас на сайті. До складу вітамінних капсул входять 7 унікальних живлять олій: Олія макадамії - проникає глибоко всередину стрижня волосся, живлячи і відновлюючи його, а так само створює навколо кожного волоса "алмазний щит", що захищає волосся від подальшого руйнування. Волосся набуває м'якість, стають слухняними, розгладжуються по всій довжині, а також насичується необхідними для них вітамінами і мікроелементами, надаючи природний блиск і сяйво. Олія лляна - сприяє хорошому зволоженню волосяного покриву, адже без підтримки необхідного рівня вологості волосся не будуть досить м'якими і слухняними. Особливо жвавішають під впливом олії жожоба сухі, ламкі і тьмяне волосся. Масло створює на волоссі захисний шар, що оберігає їх від негативного впливу і зберігає цілющу вологу. Арганова олія - здійснює інтенсивний живлячий і зволожуючу дію, зволожує шкіру голови, сприяє її регенерації і усуває лупу, відновлює структуру волосся, стимулює їх ріст і попереджає випадання, усуває посічені кінчики, захищає від згубних ультрафіолетових променів. Масло авокадо володіє поживними і зволожуючими властивостями. У ньому збалансована кількість білків, вуглеводів, насичених і ненасичених жирних кислот. Авокадо підходить для сухого, пористих, ослабленого і пошкодженого волосся. Масло авокадо проникає в клітини волосяних цибулин, відновлює їх структуру і природну силу, захищає волосся від ультрафіолетових променів і інших агресивних впливів зовнішнього навколишнього середовища. Масло оливы - богатое витаминами и жирными кислотами, превосходно увлажняет, питает, разглаживает поверхность каждого волоска, обволакивая его тончайшей защитной пленочкой. Этот ценный компонент не только защищает локоны от повреждений и пересушивания, но и восстанавливает их, заполняет пространство между чешуйками, насыщает глянцевым блеском, придает эластичность и силу.
Масло подсолнечника - глубоко питает структуру волос, помогает избавиться от свободных радикалов, защищает волосы от химических повреждений, предотвращает заболевания кожи головы и волос. Прекрасно освежает и сохраняет цвет окрашенных волос.
Масло кокоса - содержит в себе уникальные ненасыщенные жирные кислоты: лауриновая, пальмитиновая, линолевая, олеиновая, каприновая и каприловая, стеариновая, миристиновая, а так же витамины Е и К, железо и бетаины. Уникальность и эффективность кокосового масла выражается в его восстанавливающем воздействии.
Применение:

Вымойте волосы и слегка подсушите их полотенцем. Срежьте носик капсулы для волос и выдавите немного сыворотки на ладонь. Нанесите сыворотку на волосы, исключая корни волос. Не смывайте! Рекомендуется использовать 1 -2 раза в неделю. Курсом не менее месяца.
Для укрепления волос нанести содержимое капсул на корни волос(предварительно вымыв 1 раз) выдержать 15-30 мин и смыть еще шампунем.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари