Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся lesasha hair serum vitamin c зеленим чаєм і м'ятою, 300 шт

2365 грн
Опис

Тайські капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin c зеленим чаєм і м'ятою - формула для пошкоджених, сухих волосся, від посічених кінчиків, від випадання. В наявності упаковки по 10, 20, 50 і 300 шт. Інтенсивно зволожують, відновлюють та зміцнюють пошкоджене волосся.Усувають сухість і ламкість волосся, ПРИСКОРЮЮТЬ РІСТ І ЗНИЖУЮТЬ ВИПАДАННЯ ВОЛОССЯ. Біокомплекс входять до складу капсул збалансований таким чином, що надає на волосся виражений оздоровчий і зміцнюючу дію. Капсулы помогают в борьбе со свободными радикалами, ВОССТАНАВЛИВАЕЮТ и укрепляет поврежденные волосы, УСКОРЯЮТ РОСТ И СНИЖАЮТ ВЫПАДЕНИЕ. Хорошо увлажняют, наполняют волосы силой и здоровьем. Защищают волосы от негативного воздействия палящих солнечных лучей, холодного ветра и высоких температур.

В состав витаминных капсул входят 7 уникальных питающих масел:
Масло макадамии
Аргановое масло
Масло авокадо
Масло оливы
Масло подсолнечника
Масло кокоса

Активные компоненты:
Зеленый чай для волос имеет много полезных свойств. Стоит отметить, что он содержит в своем составе большое количество витаминов и микроэлементов, а именно: танин, аминокислоты, витамины А, В, Е и другие, теанин, ниацин и многие другие минеральные вещества. Эфирные масла, которые входят в состав зеленого чая, способны защитить волосы от различных бактерий. А вот аминокислоты являются строительным материалом для волос. И еще они отвечают за их водный баланс. Так само зелений чай необхідний: від випадання волосся; їх зміцнення; проти лупи; для живлення волосся; блиску; ротив тьмяності і жовтизни; а також його застосовують проти різних запальних процесів. М'ята сприятлива для дівчат, що страждають від сверблячих відчуттів, почервоніння, шелушащихся плям на шкірі голови, сильної лупи на голові. Якщо волосся стали ламкими і почали тьмяніти, то використання м'яти теж буде показанням. Якщо волосся схильні до жирності, то м'ята і тут прийде на допомогу з її чудовим властивістю регулювати виділення сальних залоз. Вітамін E – один з головних вітамінів для краси та здоров'я волосся. Вітамін E відновлює їх структуру, сприяє усуненню посічених кінчиків, а також забезпечує захист від негативного впливу ультрафіолету, а також інших факторів зовнішнього середовища. Ефект від застосування: зволожує і живить структуру волосся відновлює пошкоджену структуру волосся зупиняє випадання і активизует зростання позбавляє від лупи і зудп тонизует і успокавает шкіру голови оздоровлює волосся зменшує ламкість запобігає перетин кінчиків підсилює блиск і шовковистість волосся волосы эффектно блестят, слегка распрямляются, выглядят ухоженно, каждый локон ложится отдельно
обладает легкой текстурой, прекрасно впитывается и не утяжеляет волосы

Применение:

Вымойте волосы и слегка подсушите их полотенцем. Срежьте носик капсулы для волос и выдавите немного сыворотки на ладонь. Нанесите сыворотку на волосы, исключая корни волос. Не смывайте! Рекомендуется использовать 1 -2 раза в неделю. Курсом не менее месяца.
Для укрепления волос нанести содержимое капсул на корни волос(предварительно вымыв 1 раз) выдержать 15-30 мин и смыть еще шампунем.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize