Всі категорії
Додати товар

Сухий шампунь batiste dry shampoo clean and classic original 50мл

99 грн 99 грн
Опис

Плануєте тривалу подорож або відпочинок за містом, часто їздите у відрядження або любите підкорювати гірські вершини? Навіть у наметовому містечку або вагоні поїзда ви можете завжди виглядати бездоганно, якщо у вас є унікальний засіб - сухий шампунь. Косметична компанія Batiste з Великобританії розробила його формулу таким чином, щоб зробити процес очищення волосся максимально простим - навіть у найскладніших умовах.

Достатньо нанести Batiste Dry Shampoo Original на вашу шевелюру якомога ближче до коренів і препарат ефективно абсорбує продукти секреції сальних залоз та зовнішні забруднення. Ретельно розчешіть волосся, позбавивши його від порошку, - і ви знову чудово виглядаєте і готові до нових звершень!

Спосіб застосування: розпорошити сухий шампунь на волосся на відстані 30 см. Помасажувати голову декілька хвилин. Під час масажних рухів пальцями сухий шампунь проникає в стрижень волосини, абсорбує бруд і жир, тим самим відновлюючи його. Причешіться, і ваше волосся знову м'яке та чисте.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?