Всі категорії
Додати товар

Шампунь для фарбованого волосся masil 5 probiotics color radiance shampoo 150 мл

255 грн
Опис

Шампунь з пробіотиками для фарбованого волосся Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo повертає локонам здоровий колір, перешкоджає появі тьмяності і сивини, захищає від агресивної дії ультрафіолету. Дбайливо очищає, зміцнює коріння волосся, робить пасма більш гладкими і шовковистими.

Шампунь попереджає знебарвлення волосся, викликане під впливом фена та ультрафіолету, зберігаючи природний відтінок. Зміцнює структуру волосся, усуває ламкість і сплутаність, полегшує процеси розчісування та укладання. Утворює невидимий захисний шар, покращує бар'єрні функції, підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс.

Шампунь дбайливо та ретельно очищає волосся та шкіру голови, усуваючи свербіж та неприємні відчуття.

Основні діючі інгредієнти:

Ферменти лактобактерій зміцнюють волосся, підтримують захисний шар, роблять його більш стійкими до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.

Polyquaternium-10 – полімер, що зміцнює захисну оболонку волосся. Знімає електризуваність, спрощує процеси розчісування та укладання, надає обсягу. Усуває схильність до накопичення статичної електрики, полегшує розчісування та укладання.

Екстракт маткового молочка зміцнює захисний бар'єр, усуває ламкість і тьмяність, наповнює волосся життєвою силою.

Екстракт м'яти приємно охолоджує, заспокоює свербіж та перешкоджає появі лупи та подразнень.

Екстракт чайного дерева регулює роботу сальних залоз, попереджає появу жирності та підтримує чистоту волосся, бореться з грибковими інфекціями, що викликають утворення лупи, нормалізує роботу залоз, що виробляють шкірний жир.

Олія рисова містить активні антиоксиданти, у тому числі вітамін E. Інгредієнт захищає, живить, розгладжує поверхню волосся.

Екстракт авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність, відновлює зруйнований захисний бар'єр, перешкоджає перетину.

Екстракт обліпихи – джерело вітамінів та антиоксидантів. Інгредієнт бореться із сухістю, зволожує, розгладжує. Пом'якшує шкіру голови, насичує клітини епідермісу вітамінами.

Підходить для всіх типів волосся. Рекомендовано для найчастішого застосування.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе чисте волосся і шкіру голови, м'яко помасажуйте 2-3 хвилини і ретельно змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?