Всі категорії
Додати товар

Пробник безщільного шампунь lador damage protector acid shampoo 10 ml

17 грн
Опис

Захисний шампунь з аргановою олією для пошкодженого волосся Lador Damage Protector Acid Shampoo ідеально підійде для фарбованого волосся, а також волосся, яке часто піддається термообробленню: випрямленню, створенню локонів тощо. Засіб активно захищає і зміцнює колір фарбованого волосся і зміцнює та відновлює кутикулу пошкодженого волосся, закріплює колір фарбованого волосся, а також добре утримує локони (після хімічного завивання волосся локони довше тримають форму).

Безлужний шампунь розроблений для того, щоб збалансувати вміст кислоти та лугу у волоссі, що зазнають впливу хімічних препаратів, відновлює кутикулу пошкодженого волосся. Завдяки м'якій кислотності шампунь підходить для очищення дуже чутливої шкіри голови. Низька кислотність (pH 4.5) шампуню робить його ідеально придатним для фарбованого волосся і для чутливої шкіри голови. Шампунь зміцнює колір фарбованого волосся, продовжує його стійкість. Шампунь рекомендується використовувати безпосередньо перед фарбуванням і після фарбування. Шампунь зі слабкою кислотністю відновлює водно-жировий баланс шкіри голови, зменшує сухість і ламкість волосся.

🌿 Ключовий компонент: Арганова олія — ефективно зволожує й живить сухе та пошкоджене волосся, робить його гладким і блискучим, захищає від агресивних впливів.

Використання: намочіть волосся теплою водою й нанесіть необхідну кількість шампуню на шкіру голови. Масажуйте до утворення піни 3-5 хв. Потім ретельно промийте теплою водою волосся. Повторіть процедуру.

Об'єм: 10 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 10мл
  • 150мл
Об'єм:
10 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?