Всі категорії
Додати товар

Набір bogenia з марулою: шампунь, кондиціонер, маска, олійка, спрей 12в1

1300 грн
Опис

🌸 Догляд за волоссям від Bogenia з олією Марули (безсульфатний) - топ серед продажів
🏷️ Набір з найпопулярніших 5 позицій - 1300 грн.🔥
✨ Шампунь для волосся 400 мл містить комплекс рослинних олій та екстрактів. Олія марули та аргани повертають красу і силу волоссю, глибоко зволожують, відновлюють їх структуру, забезпечують блиск і шовковистість, захищають волосся від впливу УФ-променів. Для всіх видів волосся. 🏷️ 270 грн.
✨ Кондиціонер для волосся 400 мл полегшує розчісування, відновлює по всій довжині і реконструює кінчики, що січуться. Олія марули зволожує, надає волоссю гладкість і блиск. Олеїнова кислота, антиоксиданти, омега, жирні кислоти захищають, зміцнюють та покращують еластичність волосся 🏷️ 270 грн.
✨ Маска для волосся 300 мл з олією марули інтенсивно зволожує та відновлює волосся, зміцнює пошкоджене. Підвищує пружність та еластичність. Захищає колір 🏷️ 270 грн.
✨ Олія марули для волосся 60мл інтенсивно зволожує та живить волосся. Підвищує пружність та еластичність. Має високий вміст олеїнової кислоти, що працює на клітинному рівні. Відновлює січене, ламке волосся 🏷️ 290 грн.
✨ Професійний відновлюючий спрей для волосся 12-В-1 250 мл
Гідролізований кератин у складі засобу захищає від ламкості та пошкоджень, марокканська арганова олія зволожує та живить структуру волосся, а також ефективно захищає від термічних пошкоджень, олія жожоба надає блиску, полегшує розчісування та укладання. 🏷️ 270 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари