Всі категорії
Додати товар

Органічний безсульфатний шампунь з ефірними оліями lador triplex natural shampoo, 500 мл.

695 грн -24% 530 грн
Опис

Величезна кількість шампунів містить не особливо корисні, інколи ж відверто шкідливі здоров'ю хімічні добавки. Тому все більшої популярності набувають органічні косметичні засоби, які допомагають відновити пошкоджене волосся та покращують стан шкіри голови. Вдалим прикладом такого засобу є шампунь безсульфатний La'dor Triplex Natural Shampoo. Він є композицією з масел і екстрактів натуральних, природних інгредієнтів. У складі шампуню немає сульфатів, парабенів та силікону, які перешкоджають проникненню поживних речовин у шкіру та волосся.

Шампунь має нейтральний рН баланс 6, завдяки чому ідеально підходить для втомленої, пересушеної шкіри, що лущиться, і допомагає відновитися сухим, ламким, тонким і пошкодженим волосяним ниткам. Шкіра позбавляється від подразнення, а волосся набуває випещений, красивий вигляд.

Активні компоненти шампуню:

• Екстракт листя зеленого чаю. Цей потужний антиоксидант і біостимулятор зміцнює коріння волосся і надає їм блиску. Екстракт зеленого чаю ефективно бореться з бактеріями та просто незамінний при лікуванні хронічного себорейного дерматиту.

• Екстракт листя чорної смородини. Справжня криниця вітаміну С. Ефективно зволожує та живить шкіру та волосся. Знімає сухість, швидко знищує лупу і позбавляє неприємного сверблячки.

• Ефірна олія лаванди. Цей натуральний компонент давно завоював популярність серед виробників косметики через свої незамінні ароматичні властивості. Лаванда зміцнює волосяні фолікули та зменшує швидкість випадання ослабленого волосся. Також олія лаванди використовується для профілактики шкірних захворювань.

• Ефірна олія лимона. Цей дивовижний дар природи запускає обмінні процеси та активізує ріст волосся. Олія лимона глибоко очищає пори шкіри та поверхню волосся. Також компонент швидко виводить токсини, завдяки чому шампунь ідеально підходить для волосся, пошкодженого хімічною завивкою або фарбуванням. Ефірна олія лимона стабілізує рН шкіри голови.

• Японський екстракт червоного пекучого перцю. Цей чудовий інгредієнт покращує обмінні процеси і робить волосяний покрив густішим, активізуючи ”сплячі” волосяні цибулинки. Капсаїцин, що міститься в перці, розщеплює жир і нормалізує роботу сальних залоз.

• Екстракт куркуми. Потужний протизапальний та антимікробний компонент органічного походження. Гасить запальні процеси, глибоко зволожує шкіру та поверхню волосся. Захищає волосся від зовнішніх негативних факторів.

Спосіб застосування:

Нанесіть шампунь La'dor Triplex Natural Shampoo масажними рухами на волосся та шкіру голови. Після змийте піну, що утворилася теплою проточною водою.

Об'єм 500 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари