Всі категорії
Додати товар

Новинка! l-recapin шампунь проти випадіння волосся lr

569 грн
Опис

L-Recapin Шампунь проти випадіння волосся для чоловівів та жінок. Шампунь 569грн Тонік 1139грн Набором 1489грн Переваги продукту L-Recapin Шампунь Протидія випадіння волосся, обумовленого спадковими факторами Сприяє збільшенню об єму волосся Науково доведена ефективність Для кого: Для чоловівів та жінок. Спеціальний догляд за передчасномувипадінні волосся, обумовленому спадковими факторами. Властивості L-Recapin Шампунь проти випадання волосся м'яким яко та дбайливо очищає волосся та шкіру голови. Завдяки спеціально розробленій системі догляду, він оптимально готує їх до подальшого застосування L-Recapin Тоніка проти випадіння волосся. Тонік проти випадіння волосся L-Recapin протидіє випадінню волосся, сприяючи циркуляції крові біля коріння волосся, дозволяючи волоссю довше залишатися у фазі зростання та покращуючи фіксацію стрижнів волосся. Рекомендації щодо використання Шампунь L-Recapin Звичайним способом вимийте волосся L-Recapin Шампунем проти випадання волосся. Потім за допомогою піпетки рівномірно нанесіть L-Recapin Тонік проти випадіння волосся на лобово-скроневу, скроневу та тім'яну зони, на шкіру голови. Розподіліть масажними круговими рухами. Чи не змивайте.

Інформація про склад
L-Recapin ефективний завдяки інноваційному та спеціальному комплексу активних інгредієнтів Procapil®, що складається з олеанолової кислоти, апігеніну та біотиніла-GHK. За допомогою цієї комбінації він може протидіяти випадінню волосся, зумовленому спадковими факторами:

Олеанолова кислота, одержувана з листя оливкового дерева, зменшує дистрофію волосяних цибулин. Апігенін - це флавоноїд з цитрусових плодів, який покращує кровопостачання коренів волосся. Біотиніл-GHK (спеціальний вітамінізований білок) зменшує дистрофію волосяних цибулин, продовжує фазу росту волосяних цибулин і сприяє фіксації волосся в шкірі голови. Дослідження На замовлення LR Компанія DermaTronnier GmbH провела дослідження, в рамках якого 20 учасників (чоловіків віком 21-60 років) протягом 4 місяців використовували L-Recapin Тонік проти випадіння волосся. Результати: 76% учасників дослідження підтвердили ефективність продукту та збільшення обсягу волосся. У випробуваних було досягнуто збільшення кількості волосся (об'єднання об'єму волосся). А відсоток волосся, що знаходиться у стадії зростання (анагену) збільшився проти волосся, що знаходиться у стадії спокою (перед випадінням). Дослідження підтверджує:

L-Recapin уповільнює випадіння волосся
L-Recapin продовжує фазу росту волосся
L-Recapin значно сприяє фіксації волосся
L-Recapin завдяки активному комплексу Procapil® захищає, зміцнює коріння волосся та сприяє їх відновленню
Дерматологически проверенная эффективная комбинация веществ обеспечивает уход за волосами и их защиту.

При регулярном использовании шампуня с тоником обеспечивается оптимальный уход за кожей головы и волосами.

L - Recapin предотвращает прежедвременное выпадение волос, ухаживает за ними и делает волосы пышными.

Биокомплекс предотвращает отмирание корней волос, удлиняет фазу роста волос, обеспечивает корни волос всеми необходимыми питательными веществами, удерживает растущий волос в коже головы.

Идеален в сочетании с L-Recapin Tonic.

- Регулярно используется перед применением L-Recapin Tonic и представляет собой оптимальную подготовку для волос и кожи головы.

- Верните здоровье и пышность для ваших волос с олеаноловой кислотой из листьев оливкового дерева с витаминным белковым пептидом

L-Recapin - обладает специальным комплексом активных веществ, состоящим из:

- Олеаноловая кислота, полученная из листьев оливкового дерева

- Апигенин, флаваноид цитрусовых

- Биотинол-трипептид, специально витаминизированный белковый пептид

L-Recapin – это решение против выпадения волос.

L-Recapin прошел успешное тестирование

Будьте привлекательнее благодаря более густым и крепким волосам.

Для получения лучшего эффекта следует применять в комбинации шампунь+тоник.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари