Всі категорії
Додати товар

Спрей-полімер термозахисний raywell plex 250 мл

795 грн
Опис

Raywell PLEX Спрей-полімер термозахисний 250 мл

Флюїд з кератином для відновлення волосся, дарує блиск та об'єм, захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Завдяки кислотному рівню рН, він закриває кутикули, відкриті під час процедури фарбування і уповільнює процес змивання кольору волосся.Містить тригліцерин, який живить, зволожує та надає блиску. Три види рослинного кератину піклуються про відновлення та зміцнення структури волосся. Спрей не містить парабенів і однією з його головних властивостей є здатність відновлювати структуру будь-якого пошкодженого волосся та захищати його. ЗАСІБ МАЄ ТЕРМОЗАХИСНУ ДІЮ , надійно захищає волосся від пошкоджень феном та плойкою, тому рекомендуємо використовувати його щоразу перед стайлінгом. 

Застосування:

Відновлення після хімічних процедур (фарбування, освітлення, перманентне випрямлення волосся);

Відновлення структури пошкодженого волосся;

Перманентне випрямлення волосся, хімічна завивка або фарбування після освітлення (для забезпечення стійкості лікування);

Для ідеального догляду за волоссям, оскільки не містить шкідливих речовин (без парабенів) і містить багато поживних інгредієнтів, які допомагають захистити та підтримувати здоров'я волосся (3 види кератину, тригліцерин).

Спосіб застосування: В кінці кожного миття голови розподіліть необхідну кількість спрею на вже підсушене рушником волосся, розчешіть, а потім висушіть.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
o27s15k23
o27s15k23
Супер-продавець
Марганець
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?