Всі категорії
Додати товар

Спрей термозахисний для випрямлення волосся alterna caviar anti-aging professional...

665 грн
Опис

Оригінал
Виробництво США

Термозахисний професійний зволожувальний спрей для випрямлення волосся з екстрактом чорної ікри у своєму складі має активні компоненти, які активуються під час нагрівання, завдяки чому захищають волосся від несприятливого впливу високих температур у час застосування праски. Спрей забезпечує волоссю абсолютний термозахист від шкідливого впливу тепла до 232oС (еквівалент 450oF) і застосовується на завершальному етапі укладання волосся.

Особливості:
Основною перевагою засобу є наявність технології подвійної дії під назвою Thermoseal, яка утримує вологу у волоссі, герметизуючи та розгладжуючи кутикулу волосся.
Спрей чудово випрямляє навіть найв'якше волосся, запобігає появі небажаних завитків і виникненню посічених кінчиків, а також зменшує ламкість волосся до 80%.

Спрей утворює захисний бар'єр навколо кожної пасма, який допомагає волоссю залишатися прямими та гладкими на триваліший час, позаяк утримує у волоссі так необхідну йому вологу, але одночасно блокуючи дію вологого повітря ззовні, тим , запобігаючи деформації укладання.
Має легкий ступінь фіксації.

Ідеально підходить для прямого, хвилястого, кучерявого та щільного волосся.

Спосіб застосування:
Перед початком укладання розділіть чисте та сухе волосся на секції, а потім рівномірно розпиліть спрей на всій довжині волосся.
За потреби повторіть нанесення спрею до остаточного завершення укладання волосся.
Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте потрапляння в очі.
Об'єм: 125 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?