Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio dose booster discipline бустер для забезпечення контролю неслухняного волосся

220 грн
Опис

Kerastase Fusio Dose Booster Discipline.
Бустер для забезпечення контролю неслухняного волосся.

Цей продукт доступний у розпиві.

10 мл — 220 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Цей унікальний засіб призначений для догляду за нормальним, тонким і неслухняним волоссям. Воно допоможе вам приборкати свою пишну шевелюру, а також легко розплутати й укласти волосся.
Бустер містить у своєму складі спеціальний комплекс Lissant + Morpho-keratine, що поліпшує поверхню волосся й має згладжувальну властивість. Цей засіб вирівнює неслухняні локони, зокрема й кучеряві, захищає волоски від надмірної вологості, а також запобігає появі пухнастості та спонтанного утворення завитків. Бустер також можна використовувати на пошкодженому волоссі.
Завдяки цьому засобу ви зможете легко зробити укладку та відчути м'якість свого волосся, що легко розчісується.

Спосіб застосування:
використовувати засіб виключно з концентратом Fusio-Dose. Одягніть бустер на відкритий флакон концентрату Fusio-Dose, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім — проти, так, щоб доза з бустера потрапила у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним. Змініть бустер дозатором від флакона та розпиліть цілющу вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см. Якщо немає дозатора, нанесіть засіб руками. М'яко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку. Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою. Досить застосовувати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази на місяць, користуватися м'яким шампунем, кондиціонером і 1-2 рази на тиждень — масками Kerastase для волосся вашого типу та досягнення бажаного ефекту.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?