Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio dose concentre vita-ciment концентрат для відновлення волосся.

350 грн
Опис

Kerastase Fusio Dose Concentre Vita-Ciment.
Концентрат для відновлення волосся.

1 ампула 12 мл — 350 гривень.
Паковання 12 мл*10 мл — 2400 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Інноваційний продукт Fusio-Dose Concentre Vita-Ciment Dosage Professionel від Kerastase може здатися багатьом не зрозумілим, але впізнаваючи про це досягнення французької марки Kerastase докладніше, ви оціните його неоціненну користь. Цей засіб здатний впоратися з пошкодженим волоссям і посіченими кінчиками.

У складі представленого засобу з догляду міститься особлива біометрична молекула активного катіону, яка лікує найбільш пошкоджені зони волосся, відновлюючи його структуру. Крім цього комплекс містить керамід R, який проникає у внутрішню структуру, ефективно відновлюючи її та покращуючи зовнішній вигляд волосся.

Ослаблене внаслідок хімічного або термічного впливу волосся після використання цього продукту стане міцнішим і доглянутим.

Концентрат Vita-Ciment реконструює пошкоджене та пористе волосся, запобігає його ламкості, зупиняє ерозію фібри волосся. Формула містить Комплекс Антиерозії та біомематичну молекулу кераміду, яка проникає у волосся, відновлює його зсередини.

Концентрати Ви можете використовувати самостійно або створювати індивідуальні коктейлі, змішуючи бустер і концентрат.
Тепер змішуючи бустер із концентратом, Ви отримуєте 20 індивідуальних складів для досягнення конкретного результату. Завдяки можливості змішування, Ви задовольняєте будь-яку потребу Вашого волосся.
Ви отримуєте видимий і відчутний результат уже після першого застосування. Потужна дія всіх інгредієнтів миттєво трансформує фібру волосся, а також дає пролонговану дію.

Спосіб застосування: застосовувати виключно з бустером Fusio-Dose. Відкрийте флакон. Одягніть бустер на відкритий флакон, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім — проти, так, щоб вміст бустера потрапив у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним. Змініть бустер на дозатор для флакона та розпиліть цілющу вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см. Якщо немає дозатора, нанесіть засіб руками. М'яко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку. Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою.
Досить застосовувати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази на місяць, користуватися м'яким шампунем, кондиціонером і 1-2 рази на тиждень — масками Kerastase для волосся вашого типу та досягнення бажаного ефекту.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?