Всі категорії
Додати товар

Висококонцентрована відновлю маска-філлер для волосся masil 8 seconds salon hair...

85 грн
Опис

Протеїнова маска-філлер для пошкодженого волосся глибоко відновлює структуру локонів, повертає пасмам гладкість і здорове сяйво. Маска глибоко відновлює ослаблені волосся, наповнює їх поживними речовинами і вологою, миттєво усуваючи сухість і пом'якшуючи. Засіб розгладжує, кератинові лусочки вбудовуються в пошкоджені ділянки, заповнюючи цілісність волосся. Утворює невидиму захисну оболонку, яка оберігає волосся від агресивного впливу гарячого повітря, укладання та жорсткої води. Філер має текстуру згущеної водички, а при контакті з водою перетворюється в густу кремову маску. Засіб комфортно розподіляється по пасмам і легко змивається. ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ: Комплекс амінокислот - оздоровлює і відновлює локони, забезпечує розгладження і зволоження. Стимулює зростання, живити вітамінами. Комплекс протеїнів - заповнює ушкодження по довжині пасом. Робить їх більш стійкими, щільними, об'єднання ємними. Захищає від пошкоджень і ламкості. Гідролізований колаген - є будівельним матеріалом для клітин, підвищує пружність, м'яка якість. Робить локони більш стійкими, надає блиск. Екстракт перцевої м'яка яті - очищає і освіжає шкірний покрив. Усуває надмірну вироблення секреції, бореться з лупою, видаляє ороговілі частинки. Екстракт евкаліпта - освіжає і дезинфікує, якісно доглядає за пасмами, схильними до жирності. Масло оліві - натуральне лікувальний засіб для краси волосся. Усуває ламкість, у янення, скорочує перетин кінчиків. Надає природний блиск. Масло авокадо - інтенсивно живити і розгладжує, пом'якшує і живити покрив. Масло камелії - надає антиоксидантний ефект. Захищає від дії токсинів і негативного впливу факторів навколишнього середовища. Спосіб застосування

Змішайте засіб з невеликою кількістю води і перемішайте до кремової консистенції. Нанесіть маску на вологе чисте волосся, помасажуйте шкіру голови, розподіліть по всій довжині розтираючими рухами. Залиште мінімум на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, при сильно пошкодженому волоссі), м'яко помасажуйте і змийте теплою водою.

Використовуйте маску-філлер для курсового (14 днів поспіль), регулярного (2-3 рази на тиждень) і експрес (у міру необхідності) догляду за пошкодженими пасмами.

ПЕРЕДПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?