Всі категорії
Додати товар

Залізо, solgar, 25 мг, 90 капсул

673 грн
Опис

Залізо, (Gentle Iron) від Solgar - ця формула забезпечує запатентовану форму заліза, яка не викликає відхилень з боку роботи кишечника. Один з найважливіших елементів в організмі людини – залізо. Важко повірити, але в організмі кожної дорослої людини міститься до 5 грам, 70% з яких припадає на склад гемоглобіну, який є постачальником кисню для всього організму. Крім того, залізо бере активну участь, як каталізатор, у багатьох біохімічних реакціях організму, а також структурному побудові м'язових білків. Залізовмісні продукти: всі види м'яса, печінка, яєчні жовтки, горбуша і скумбрія, волоські горіхи, буряк, яблука, персики, виноград, сливи, груші і гранати. Для гарного засвоєння заліза організмом його треба приймати з продуктами багатими на вітамін С і фолієву кислоту. Недолік заліза в організмі проявляється болісним кольором шкіри і її надмірною сухістю, постійної (хронічної) втомою, неможливості концентрації уваги і дратівливістю. Залізовмісні добавки показано приймати людям при гострих інфекційних захворюваннях, рясних крововтратах, вагітним жінкам, а також тим, хто зловживає чаєм та кавою. Організм дуже швидко втрачає залізо при рясних місячних і кровотечах, захворюваннях шлунка, кишечника і печінки, а також при несприятливому впливі зовнішнього середовища. Нестача його призводить до анемії.
Опис:

З 1947 року
Бисглицинат заліза
Не викликає запорів, делікатно діє на ваш шлунок
Халяльний продукт
Без глютену, пшениці і молочних продуктів
Підходить для вегетаріанців
Кошерний продукт (парве)
Харчова добавка

Залізо є важливим компонентом гемоглобіну, білка, який переносить кисень з легень у всі тканини організму, сприяє нормальному виробництва червоних кров'яних тілець і підтримує використання енергії. Ця формула пропонує передову, запатентовану форму заліза, яка не запор і ніжна на животі.

Рекомендації по застосуванню:
В якості харчової добавки для дорослих приймайте одну (1) рослинну капсули щодня, бажано з їжею або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеарат рослинного магнію.

Не містить:
Клейковина, пшениця, молочні продукти, соя, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти і колір.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте які-небудь ліки або маєте які-небудь захворювання, зверніться до свого лікаря, перш ніж приймати будь-яку харчову добавку. У разі появи будь-яких побічних ефектів припинити застосування і звернутися до лікаря. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовувати, якщо зовнішній захисний елемент флакона відсутня, порваний або якимось чином пошкоджений.

Випадкове передозування залізовмісного продукту є основною причиною смертельного отруєння у дітей у віці до шести років. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був