Всі категорії
Додати товар

Мелатонін, solgar, 10 мг, 60 таблеток

735 грн
Опис

Опис:

- На ринку з 1947 року
- Інгредієнти, які пройшли клінічні дослідження
- Допомагає розслабитися і заснути
- Не містить пшениці і молочних продуктів
- Кошерний продукт
- Підходить для веганів
- Харчова добавка
- Відсутність глютену сертифіковане

Мелатонін від Solgar (10 мг, у таблетках) - це відмінний вибір для людей, які страждають на епізодичне безсоння, проблемами, пов'язаними з різкою зміною часових поясів, а також для тих, хто хоче забезпечити собі повноцінний здоровий сон. Цей продукт працює з вашим природним циклом сну і забезпечує спокійний відпочинок, на який ви заслуговуєте. Ви прокинетеся бадьорими і наповненими сил.

Рекомендації щодо застосування:
Як харчова добавка для дорослих приймати по одній (1) таблетці перед сном (бо мелатонін може викликати сонливість) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Складові:
Дикальційфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеаринова кислота рослинного походження, діоксид кремнію, магнію стеарат рослинного походження.

Не містить:
Глютена, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження:
Продукт не призначений для вагітних і жінок, що годують. При прийомі медикаментів або наявності захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед початком застосування цього препарату. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. При прийомі цього препарату забороняється керувати автомобілем, керувати обладнанням і вживати алкоголь. Слід обмежити курс прийому на строк до двох місяців з перервою в один тиждень. Не призначений для застосування віком до 18 років. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна плівка відсутня чи пошкоджена.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був