Всі категорії
Додати товар

Герміцід натуральний протигрибковий комплекс 30 капсул choice

273 грн
Опис

Опис

Застосування: Травна система

✅ Нормалізує баланс мікрофлори кишечника

✅ Сприяє профілактиці розвитку грибкових, вірусних, бактеріальних інфекцій

✅ Регулює вміст дріжджоподібних грибів у сечостатевому та кишковому трактах

Грибки тануть у собі велику небезпеку, тому що здатні викликати безліч хвороб, що загрожують життю людини. Грибкових захворювань можуть піддаватися шлунково-кишковий тракт, дихальна система, сечостатева система, печінка, нирки, нервова система, м'язи, шкіра і навіть кістки. Герміцид – це збалансована формула, яка запобігатиме розвитку грибкових захворювань та допоможе організму підтримувати нормальний рівень мікроорганізмів, не перешкоджаючи при цьому розмноженню корисних бактерій, необхідних для нормального функціонування організму.

Характеристики:
Противопоказання: Індивідуальна нестерпність компонентів.

Спосіб застосування: Дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі 2 рази на добу до їди, запиваючи водою. Курс застосування: 30-45 днів. Тобто 1 упаковки в 30 капсул вам вистачить на 15 днів. Для повного курсу вам необхідно 2-3 упаковки. Повторний курс після місячної перерви.

Країна виробництва: Україна 🇺🇦

Склад: У капсулі 1мг Сукупність фітокомпонентів:
Прозери, Екстракт шкірки чорного горіху, Екстракт кору гранату, Імбір (корінь), Гвоздика, Кора По д'Арко, Екстракт кори осики, Екстракт листя оливи, Екстракт насіння грейпфруту, Кориця, Чебрець (трава), Тирлич жовтий (корінь), Червона конюшина (суцвіття), Ромашка (суцвіття), Таурін

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари