Всі категорії
Додати товар

Choice "санклін", для сечовидільної системи

172 грн
Опис

Під час будь-якого оздоровлення дуже важливо, щоб організм поповнювався необхідною кількістю біологічно активних речовин для забезпечення його стабільної роботи. В даному фітокомплексі, прозери (пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи) є джерелом харчування для всього організму. У збалансованому вигляді, прозери містять майже всі біологічно активні речовини, необхідні для нормального функціонування організму людини: вітаміни А, С, Е, групи В, РР, Н, D; білки, що містять незамінні амінокислоти; легкозасвоювані вуглеводи; макро-, мікроелементи Са, К, Mg, Fe, Zn, Cu, P і ін .; фітогормони; рослинні ферменти; рослинні волокна; поліфенольні речовини і ін. До того ж, прозери примножують дію всіх компонентів фітокомплексу (ефект синергізму).

Мучниця звичайна (листя) - має антимікробну, диуретичну і протизапальну дію. Очищає сечовивідні шляхи від продуктів запалення і бактеріальної флори. Ефективно використовується при уретритах, циститах, нетриманні сечі і сечокам'яній хворобі.

Вишня (плодоніжки) - є сечогінним засобом, ефективна як кровоспинний при менструальних кровотечах, при профілактиці і лікуванні сечокам'яної хвороби.

Талабан польовий (трава, плоди) - має протимікробну, сечогінну та протизапальну дію. Нормалізує менструальний цикл; результативний при венеричних захворюваннях і запаленнях яєчників; стимулює статеві функції у чоловіків.

Грицики (трава) - ефективно використовується при захворюваннях сечового міхура і нирок, каменях у нирках; має виражену кровоспинну дію при ниркових, шлунково-кишкових, маткових, легеневих кровотечах (особливо, в клімактеричний період).

Спориш (трава) - покращує діурез; має антитоксичну дію; виводить з сечею надлишок іонів хлору і натрію, завдяки чому, в ниркових канальцях зменшується зворотна резорбція і збільшується фільтрація в ниркових клубочках; перешкоджає формуванню сечових каменів; ефективний при хронічних захворюваннях сечовивідних шляхів.

Нирковий чай (трава) - є сечогінним засобом; результативним при каменях жовчному міхурі і в нирках, запаленнях сечового і жовчного міхура, гострих захворюваннях нирок, а також хронічних (уретритах, циститах і т.д.). Також, сприяє виведенню з сечею хлоридів, сечової кислоти і сечовини.

Хвощ польовий (трава) - містить кремнієві кислоти, завдяки яким, в сечі утворюються захисні колоїди, в свою чергу, колоїди перешкоджають кристалізації певних мінеральних компонентів і таким чином запобігають утворенню сечових каменів. Сприяє виведенню свинцю з організму. Надає антимікробну, протизапальну та діуретичну дію.

Ромашка лікарська (квіти) - має протизапальну, антисептичну, спазмолітичну, седативну і знеболювальні властивості; ефективна при хронічних захворюваннях сечовивідних шляхів і захворюваннях жіночих статевих органів, болісних менструаціях, порушення менструального циклу.

Брусниця (листя) - є жовчогінним, сечогінним, терпким і антисептичним засобом; ефективна при гострих і хронічних захворюваннях сечового міхура і нирок, для виведення каменів з жовчного міхура і нирок, при нічному нетриманні сечі.

Кропива дводомна (трава) - використовується як сечогінний засіб при асциті, каменях у нирках, ревматизмі і набряках.

Льон (насіння) - має протизапальні властивості; дієвий при захворюванні сечового міхура і нирок, сечокам'яної хвороби.

Кульбаба (корінь) - має спазмолітичну і сечогінну дію; результативним при жовчнокам'яній і сечокам'яній хворобах, хронічних запорах.

Подорожник (трава) - є протизапальним і знеболюючим засобом; ефективно використовується при нетриманні сечі і запаленні сечового міхура.

Таурин (амінокислота) - сприяє виведенню рідини з організму; перешкоджає накопиченню зайвої рідини в організмі за допомогою відновлення балансу між натрієм і калієм (мінералами, які керують тим, скільки рідини утримуються в тканинах); ефективна проти вірусів, бактерій і дріжджоподібних грибів.

Спосіб застосування: дорослим по 1 капсулі 2 рази на день, дітям з 6 до 12 років по 1 капсулі в день перед їжею, запиваючи водою. Курс прийому - 30-45 днів. Повторний курс - після двотижневої перерви.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари