Всі категорії
Додати товар

Вітамін с gold вітамін с, california gold nutrition 1000 mg 60 рослинних капсул

190 грн -11% 170 грн
Опис

Рекомендується при:

ослабленому імунітеті
захворюваннях серцево-судинної системи
тендітних судинах
занепаді сил

Що це?

Вітамін С один з найвідоміших і поширених вітамінів. Всі знають про його антиоксидантні властивості, підтримки серцево-судинної системи, так і всього організму, особливо в осінньо-зимовий період.

Як це працює?

За допомогою вітаміну С в нашому тілі синтезується колаген - важливий білок, який бере участь в регенерації всіх сполучних тканин, в тому числі суглобів, сухожиль, кісток і зубів. Даний вітамін зміцнює стінки судин і необхідний для загоєння ран. Також відомо, що вітамін С є потужним антиоксидантом, який блокує пошкодження, викликані вільними радикалами - речовинами, які ушкоджують ДНК. Накопичення вільних радикалів в організмі сприяє процесу прискореного старіння і розвитку складних хвороб, таких як артрит і / або захворювання серця. Ознаки дефіциту вітаміну С проявляються в несуттєвих на перший погляд моментах, наприклад, ламкість волосся, кровоточивість ясен, сухість шкіри. Брак цього важливого вітаміну призводить до зниження імунітету і нездатності захиститися від інфекцій і вірусів.

Показання до застосування

Приймати по 1 рослинної капсулі 1 раз в день (або частіше) незалежно від прийому їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anytunuglazki
Koketka
Супер-продавець
Броди
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари