Численні наукові дослідження показали, що збільшуючи споживання холодноводной риби і риб'ячих жирів, можна значно знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань і смертності від інфаркту міокарда.
Дія ОМЕГА-3 жирних кислот:
є структурною одиницею біологічних мембран клітин мозку, сітківки ока, забезпечують нервову передачу між нейронами;
проникають через плаценту, забезпечуючи повноцінний розвиток центральної нервової системи плода
сприяють кращому засвоєнню кальцію і магнію клітинами, полегшуючи транспорт цих мінералів через мембрани
знижують рівень холестерину і тригліцеридів у крові
при поєднанні з Омега-6 жирними кислотами (наприклад, у маслі енотери) – у співвідношенні 1:4 сприяє адекватному синтезу простагландинів 1 і 3 груп, що призводить до зменшення в'язкості крові. А також гальмує дію ферменту циклооксигенази, що знижує рівень лейкотрієнів, що викликають запальні і алергічні реакції
надають профілактичну дію на онкозахворювання, особливо при хронічних гінекологічних захворюваннях
Показання до застосування препарату «ВІТАЛ ПЛЮС»:
сердечно-сосудистые заболевания (профилактика атеросклероза, гипертоническая болезнь, инфаркт, инсульт)
артрозо-артриты любого происхождения
аутоиммунные заболевания (системная красная волчанка, рассеянный склероз, ревматоидный артрит, системная склеродермия и пр.)
заболевания нервной системы (слабоумие, болезнь Альцгеймера, нарушение памяти, мигрень, состояние после инсульта, рассеянность, снижение концентрации внимания и т.д.)
сахарный диабет и профилактика его осложнений
кожные заболевания (псориаз, экзема, нейродермит и пр.), трофические язвы
ураження кісток (переломи, остеомієліт, остеопороз і ін)
виразкова хвороба шлунка і 12 палої кишки
профілактика злоякісних новоутворень, у тому числі молочної залози
Численні наукові дослідження показали, що, збільшуючи споживання холодноводной риби і риб'ячих жирів, можна значно знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань і смертності від інфаркту міокарда. Капсули «ВІТАЛ ПЛЮС» містять концентрат олії лосося, що мешкає в холодних водоймищах Далекого Сходу. Це масло особливо багата ОМЕГА-3 жирними кислотами, серед яких найбільш цінними вважаються ейкозапентаєнова (ЕПА) і докозагексаэновая (ДГА) кислоти.
Більшість людей, на жаль, не знає, що поліненасичені жирні кислоти ОМЕГА-3 не виробляються в організмі, і їх також необхідно споживати ззовні, як і вітаміни. Поліненасичені кислоти ОМЕГА-3, необхідні організму людини для нормального жирового обміну і підтримки в порядку мембранних стінок клітини. Вони мають велике значення в регуляції багатьох фізіологічних процесів організму людини.