Всі категорії
Додати товар

Dha 700 - 30 капсул - рибʼячий жир - california gold

200 грн
Опис

Термін: 07-2024

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від їди.

Опис

Риб’ячий жир фармацевтичного ступеня чистоти з ДГК 700 від California Gold Nutrition

Містить концентрований риб’ячий жир KD-Pür®, оброблений у Німеччині

Найкраща форма тригліцеридів

Підтримує роботу мозку та здоров’я серцево-судинної системи*

Сприяє нормальній реакції на запалення*

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

Жирні кислоти омега-3 є необхідною складовою здорового та збалансованого раціону. Риб’ячий жир фармацевтичного ступеня чистоти з ДГК 700 від California Gold Nutrition містить корисну жирну кислоту омега-3, відому як ДГК, яка допомагає підтримувати роботу мозку та серцево-судинної системи*.

Корисні властивості ДГК і риб’ячого жиру

Добавки з риб’ячим жиром — чудовий спосіб додати більше омега-3, як-от ДГК, у свій раціон. ДГК є найпоширенішою жирною кислотою в головному мозку. Відзначено, що вона справляє позитивний вплив на здоров’я людини, зокрема, сприяє зниженню ризику серцево-судинних захворювань, нормальній роботі мозку*, а також нормальній запальній реакції та іншим процесам в організмі загалом*.

Риб’ячий жир фармацевтичного ступеня чистоти ДГК 700 від California Gold Nutrition містить KD-PÜR® IFOS™, високоякісний концентрат риб’ячого жиру, що має 5 зірок і виробляється в Німеччині. Він спеціально розроблений для людей, яким потрібна ультраконцентрована капсула для прийому один раз на день. Кожна доза ДГК 700 забезпечує риб’ячий жир найвищої якості, який містить від 70 % ДГК, за оптимальної загальної вартості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари