Всі категорії
Додати товар

Пептиди гідролізованого колагену типів 1 та 3, 250 плюс вітамін с, 250 таблеток

950 грн
Опис

Колаген — це основний структурний білок, що міститься в сполучних тканинах і відповідає за їхню міцність, еластичність і гнучкість. Гідролізований колаген із вітаміном C від California Gold Nutrition допомагає забезпечити організм пептидами колагену I та III типів, що підтримують здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*.

Переваги колагену
Колаген є основним будівельним матеріалом для різних сполучних тканин*. У вигляді дієтичної добавки він забезпечує організм сировиною, необхідною для підтримки сили, здоров’я та цілісності тканин організму, зокрема шкіри, суглобів і кісток, а також волосся та нігтів*. Наш спеціально оброблений бичачий колаген піддається ферментативному гідролізу (розщепленню) на амінокислотні пептиди, що сприяє засвоєнню та біодоступності*.

Гідролізований колаген із вітаміном C від California Gold Nutrition містить унікальні клінічно досліджені гідролізовані низькомолекулярні пептиди колагену, а також вітамін C у вигляді аскорбату кальцію в одній зручній добавці. Не містить глютену, ГМО та сої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ilonalas
ilonalas
Супер-продавець
Кременчук
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари