Всі категорії
Додати товар

Nature's way, sambucus льодяники з бузиною та цинком, 24 льодяника

250 грн
Опис

Органічні льодяники для горла Sambucus. Містять цинк, чорну бузину та вітамін С. Зі смаком меду та лимоном та зі смаком перцевої мʼяти.
В уп 24 льодяники

Чорна бузина:

Протягом століть ягоди чорної бузини (Sambucus nigra L.) використовувалися в Європі як засіб для зміцнення імунітету в зимовий час.

Стандартизований екстракт:

Виготовлено на основі нашого унікального екстракту чорної бузини з повним спектром поживних речовин, добутого з унікальної суміші різних видів чорної бузини, природно багатшої на біоактивні флаваноїди Flavonoid BioActives®. М’яка екстракція без застосування розчинників забезпечує максимальну ефективність флавоноїдів.

Суміш для підтримки імунітету потрійної дії:

Кожен льодяник містить 12,5 мг екстракту чорної бузини.
Льодяники також є чудовим джерелом цинку (5 мг) та вітаміну С (90 мг)
Органічний склад сертифіковано

Продукт виготовлено з органічної чорної бузини й підсолоджено органічним тапіоковим сиропом та органічним тростинним цукром.

Рекомендації із застосування:
Дайте льодянику повільно розчинитися в роті. Приймати за потреби по 1 льодянику до 4 разів на день. Дітям від 5 років приймати за потреби по 1 льодянику до 1–2 рази на день. Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування або прийому препаратів потрібно проконсультуватися з медичним працівником.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари