Всі категорії
Додати товар

Вітаміни kirkland signature extra strength d3 50mg (2000 iu) 600

1250 грн
Опис

Виробник: Kirkland Signature
Кілька примірників у наявності

Kirkland Signature Vitamin D3 50mcg (2000 IU) - Вітамін D3 50mcg (2000 IU) (600 табл.)
Вітамін D3, Kirkland Signature™ 2000 IU, 600 гелевих капсул
     Вітамін D3 також відомий як вітамін сонячного світла, дуже важливий вітамін для підтримки здорових кісток і зубів. Вітамін D3 відіграє важливу роль у клітинному розвитку та допомагає підтримувати імунну систему сильною. Було доведено, що вживання вітамінів D3 покращує стан молочної залози та товстої кишки.
   - Допомагає підтримати здорові кістки, зуби, м'язи та імунну систему
   - Допомагає поліпшити кишкову абсорбцію кальцію в організмі.
Рекомендації щодо застосування:
Приймайте по одній капсулі щодня, не розжовуючи та запиваючи достатньою кількістю води.
Не містить штучних ароматизаторів, консервантів, дріжджів чи клейковини.
Вітамін D міститься в багатьох харчових джерелах, таких як риба, яйця, вітамінізоване молоко, і олія печінки тріски. Сонце, також робить значний внесок у щоденне виробництво вітаміну D, і всього лише 10 хвилин впливу вважається достатнім, щоб заповнити його недолік.
   Термін «вітамін Д» відноситься до декількох різних форм цього вітаміну - ергокальциферол (вітамін D2) та холекальциферол (вітамін D3).
   Вітамін D2 синтезується рослинами. Вітамін D3 синтезується в шкірі людини, коли вона піддається впливу ультрафіолетових променів. Продукти можуть бути збагачені вітаміном D2 або D3. Основною функцією біологічного вітаміну D є підтримання нормального рівня кальцію та фосфору. Вітамін D допомагає у засвоєнні кальцію, допомагаючи формувати та підтримувати міцні кістки.
    Він використовується, окремо або у поєднанні з кальцієм, для збільшення мінеральної щільності кісткової тканини та зниження переломів. Останнім часом дослідження також показують, що вітамін D може забезпечувати захист від остеопорозу, гіпертензії (високого кров'яного тиску), раку та деяких аутоімунних захворювань. Діти дефіцит вітаміну Д викликає рахіт, що зумовлює деформації скелета. У дорослих дефіцит вітаміну Д може призвести до остеомаляції, що призводить до м'язової слабкості на додаток до зниження міцності кісток.
   До групи ризику людей з дефіцитом вітаміну Д входять люди похилого віку, люди з надмірною вагою і люди, які не отримують достатньої кількості сонячного світла.
   Наша прихильність до надання високої якості та значущості
Цей препарат був перевірений Фармакопеєю США (USP), яка є незалежною, науковою, некомерційною організацією, яка встановлює суворі стандарти якості та чистоти для харчових добавок, що виробляються та розповсюджуються по всьому світу.
   Добавки виробляються відповідно до належних стандартів виробничої практики. Крім того, багато з перерахованих вище компонентів перевіряється Фармакопеєю США (USP), яка є незалежною, науковою, некомерційною організацією, яка встановлює суворі стандарти якості та чистоти для харчових добавок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари