Всі категорії
Додати товар

Вітаміни kirkland signature calcium 600мг. + vitamin d3, 500 табл

1350 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Kirkland Signature Calcium with Vitamin D3 600mg - Кальцій з вітаміном D3 600мг (500 табл.)
Кальцій 600 мг, з вітаміном D3, Kirkland Signature, 500 таблеток

Комплекс кальцію від Kirkland Signature підтримує кісткову тканину. У складі комплексу міститься вітамін D3 для кращої абсорбції.
   - Підтримка цілісності кісток
   - Профілактика остеопорозу
   - Підтримка зростання здорових кісток та зубів
     Кальцій - найважливіший мінерал, необхідний функціонування здорової кісткової тканини. Його найбільша концентрація міститься в кістках та зубах. Організм не виробляє цей мінерал, але одержує із продуктів, які завжди заповнюють добову норму.
   Вітамін D - це жиророзчинний вітамін, який природним чином міститься в деяких продуктах, але його додають в інші продукти. Одним із способів одержання вітаміну D є вплив сонячного світла. Вітамін D виробляється організмом, коли ультрафіолетові промені сонця потрапляють на шкіру та сигналізують про його виробництво. Однак, використання сонцезахисних кремів може блокувати всмоктування вітаміну D.
    Цей продукт перевірено Фармакопеєю США (USP), незалежною науковою некомерційною організацією, яка встановлює суворі стандарти якості та чистоти харчових добавок, що виробляються та розповсюджуються по всьому світу. Стандарти Фармакопеї США щодо лікарських засобів застосовуються у Сполучених Штатах Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів.
     Отримання достатньої кількості кальцію разом з вітаміном D важливо для підтримки здоров'я кісток протягом усього життя, але особливо у дитинстві, коли формується та росте кісткова тканина. Підтримка кісток також важлива у більш старшому віці, особливо коли кістки стають крихкими, при хворобах кісток таких як осеопороз.
     Це також важливо у старші роки, коли кістки починають ламатися швидше, ніж їх можна перебудувати. Старі кістки можуть стати крихкішими і легко роздробленими - стан, званий остеопороз.
   Рекомендації до застосування.
    Приймати по одній таблетці двічі на день, переважно з їжею.
     Kirkland Signature Calcium 600 мг + D3 допомагає підтримувати міцні кістки. Додавання вітаміну D допомагає вашому організму краще засвоювати кальцій. Може зменшити ризик остеопорозу. Вітамін D допомагає покращити засвоєння кальцію. Кальцій підтримує зростання міцних кісток та зубів.
    Кальцій - найпоширеніший мінерал в організмі, він відіграє у таких процесах, як нервова передача, внутрішньоклітинна передача сигналів, гормональна секреція, і навіть функція судин і м'язів.
    Більшість кальцію в організмі зберігається в кістках і зубах, щоб допомогти зберегти їх структурну міцність і створити резерви для збереження рівнів у крові, м'язах та внутрішньоклітинній рідині.
    Рекомендована добова норма кальцію (RDA) була встановлена ​​Інститутом медицини (IOM) залежно від віку та статі.
    Чоловікам віком 19-70 років потрібно 1000 мг кальцію на день, тоді як чоловікам старше 71 року потрібно 1200 мг кальцію на день.
     Жінкам віком від 19 до 50 років потрібно 1000 мг кальцію на день, а жінкам старше 50 років – 1200 мг на день. Допустимий верхній рівень споживання кальцію для чоловіків та жінок віком від 18 років становить 2500 мг на день.
     Багаті джерела кальцію включають молочні продукти, такі як сир, молоко та йогурт. Листова зелень, така як капуста, броколі та шпинат, також містить кальцій у помірних кількостях, але вони містять інші елементи, які можуть блокувати засвоєння кальцію. Щавлева кислота або оксалат сильно пригнічують абсорбцію кальцію і містяться у шпинаті та ревені. Продукти, збагачені кальцієм, включають фруктові соки, тофу та злаки.
    Наша рецептура не змінилася, але тепер етикетка може виглядати інакше. Нові правила FDA вносять зміни до панелі додаткових фактів, включаючи оновлені денні значення, зміни одиниць вимірювання та багато іншого. Щоб допомогти вам зрозуміти зміни, ми надали порівняння як стару, так і нову панель «Факти про доповнення».
Наша прихильність до надання високої якості та значущості.
    Цей препарат був перевірений Фармакопеєю США (…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари