Всі категорії
Додати товар

Цитрат кальцію, магній та цинк + вітамін d3, kirkland signature,

1790 грн
Опис

Виробник: Kirkland Signature
Кілька примірників у наявності

Kirkland Signature Calcium Citrate Magnesium and Zinc with Vitamin D3 - Вітаміни цитрат кальцію, магнезія та цинку з Вітаміном D3 (500табл.)

Цитрат кальцію розроблений компанією Kirkland Signature для побудови і підтримки здорового тіла.

Комплекс містить Вітамін D3 - 800 мг., Магній - 80 мг. і Цинк - 10 мг.

Кальцій необхідний для міцних кісток, Вітамін D3 допомагає організму засвоювати кальцій. Цинк і магній допомагають організму у формуванні кісткової тканини.

Допомагає підтримувати здорові кістки і зуби
Підтримує здорове скорочення м'язів
Знижує ризик захворювання остеопорозом
   Кальцій: Достатня кількість кальцію в рамках здорової дієти разом з фізичною активністю, може зменшити ризик остеопорозу.

Продукти, що містять кальцій: молочні продукти та деякі овочі, такі як брокколі, капуста, гірчиця.

   Магній: Допомагає у формуванні кістки, так як він є великою складовою людського скелета. Магній відіграє фундаментальну роль в більш ніж 300 ферментативних реакціях в організмі.

  Магній міститься в таких продуктах, як шпинат, квасоля, картопля, арахіс, коричневий рис і курячі грудки.

   Вітамін D3: Поживна речовина, яка працює з кальцієм для підтримки здоров'я кісток і щільності кісткової тканини † Вітамін D3 допомагає підтримувати міцні кістки і зуби, підвищуючи засвоюваність кальцію і фосфору.

Продукти, що містять вітамін D3: жирна риба, яєчні жовтки, сир і яловича печінка.

    Рекомендації по застосуванню: Приймати по дві таблетки в день або за рекомендацією лікаря.

    Не містить синтетичних барвників, добавок, штучних ароматизаторів, консервантів, дріжджів, глютену
Увага: Якщо ви вагітні, перебуваєте під наглядом лікаря, приймаєте які-небудь ліки, перед вживанням зверніться до лікаря. При виникненні побічних реакцій припиніть застосування препарату і проконсультуйтеся з лікарем.

    Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Уникайте надмірного нагрівання.

     Інгредієнти і виробничий процес продукту були протестовані і перевірені незалежною некомерційною організацією U. S. Pharmacopeial Convention, встановлює офіційні стандарти для харчових добавок, вироблених та розповсюджуваних по всьому світу.

    Даний продукт не призначений для діагностування, лікування або запобігання захворювань. Інформація про продукт не проходила контроль управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA).

   Компанія Kirkland Signature виробляє біологічні добавки до їжі високої якості з 1995 року. Вітаміни, мінерали, харчові добавки виготовляються з ретельно відібраних інгредієнтів поставляються надійними постачальниками. Добавки проводяться у відповідності зі стандартами належної виробничої практики. Також, препарати проходять перевірку незалежної, наукової, некомерційною організацією United States Pharmacopeia (USP) на стандарт якості і чистоти продукту.

   Кальцій: Достатня кількість кальцію у складі здорової дієти, поряд з фізичною активністю, може знизити ризик остеопорозу в більш пізньому віці. Продукти з кальцієм: молочні продукти та деякі овочі, такі як брокколі, капуста, гірчиця.

   Магній: сприяє формуванню кісток, оскільки людський скелет використовує великий відсоток магнію в організмі. Магній відіграє фундаментальну роль в більш ніж 300 ферментативних реакціях в організмі. Продукти з магнієм: магній міститься в таких продуктах, як шпинат, чорна квасоля, картопля, арахіс, коричневий рис і куряча грудка.

   Вітамін D3: важливе поживна речовина, яка разом з кальцієм підтримує здоров'я кісток і їх щільність. Він допомагає підтримувати міцність кісток і зубів, покращує засвоєння кальцію і фосфору. Продукти з вітаміном D3: жирна риба, яєчні жовтки, сир і яловича печінка.

   Цинк: мікроелемент, що забезпечує здоровий зір і нюх. Вісім відсотків цинку, що зберігається в організмі, міститься в шкірі та волоссі. Продукти з цинком: устриці, яловичина, баранина, горіхи і боби.
Наша прихильність до надання високої Якості та Значущості
Цей препарат був перевірений Фармакопеєю США (USP), яка є незалежною, …

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари