Всі категорії
Додати товар

Nutricost tudca 250mg 60 capsules (тауроурсодеоксіхолева кислота)

1790 грн
Опис

Тип продукту: Стабілізатори

Гепатопротектор від компанії Nutricost містить максимальне дозування тауро-урсодезоксихолевой кислоти - 250 мг.
   TUDCA є одним із найефективніших засобів для захисту печінки, регенерації гепатоцитів, зниження холестерину та всі умови для повноцінного функціонування цього важливого органу.

    TUDCA — дуже ефективний комплекс підтримки печінки та внутрішніх органів, на основі тауроурсодеоксихолевої кислоти (Tudca/Тудка) та додаткових компонентів. Харчова добавка Тудка Макс значно знижує токсичність печінки, має підтримуючі та регенеративні властивості, надає сильний оздоровлюючий ефект. Tudca може застосовуватися як систематично, як препарат профілактичної терапії, так і точково, як препарат підтримки або післякурсового відновлення. Ефекти препарату виявляються від початку прийому і не вимагають періоду накопичення.

   Аналог урсосану.

  Тауроурсодезоксихолева кислота (TUDCA) - це сполука, спочатку схвалена для використання при проблемах з печінкою, але останні дослідження показують, що вона може мати ширше застосування. TUDCA є однією з сполук, що містяться в жовчній кислоті. Жовчна кислота виробляється печінкою та зберігається у жовчному міхурі та допомагає при травленні. Цікаво, що TUDCA століттями використовувалася в традиційній китайській медицині для лікування цілої низки недуг. У китайській медицині TUDCA збирали з жовчі ведмедів. Ведмежа жовч складається більш ніж на 50% з TUDCA. Деякі вчені вважають, що саме це дає ведмедям можливість перебувати у стані тривалої сплячки. TUDCA складає більше 50% пулу жовчних кислот у ведмежій жовчі порівняно з 2% у людській! Існують дослідження, які дозволяють припустити, що TUDCA може бути корисною при наступних станах - проблемах шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних проблемах, пошкодженнях нирок, ожиріння, деяких проблемах з очима - TUDCA є антиоксидантом і, як, наприклад, вітамін А, володіє здатністю зменшувати пошкодження, що завдаються вільними радикалами тканинам, пов'язаним із зором. Маючи антиоксидантну дію, TUDCA допомагає підтримувати правильні неврологічні функції (що важливо людям, які страждають "Альцгеймером", що мають проблеми "Паркінсона"). Тауроурсодезоксихолева кислота ефективно використовується для поліпшення чутливості до інсуліну. Таким чином, можна не лише покращити глікемічну відповідь організму на вуглеводи, але й тим самим допомогти людям зменшити жирові відкладення. ТUDCA - це новий продукт, який ще вивчається, але вже схвалений в Італії для вирішення, наприклад, проблем, пов'язаних з підтримкою печінки. Зазвичай TUDCA можна використовувати один або два рази на день, залежно від використовуваного дозування (що вище, зазвичай, тим більш дробовим воно має бути, щоб забезпечити краще засвоєння організмом). Навіть люди, які не мають проблем із печінкою, можуть використовувати продукт як очищувач, який гарантує гарне функціонування печінки.

     Tudca Тауроурсодезоксихолева кислота - амбіфільна жовчна кислота. Це таурин-кон'югована форма урсодезоксихолевої кислоти. Хоча зазвичай призначають, щоб допомогти поліпшити підвищений (ALT) фермент амінотрансферази аланіну. Ферменти печінки, у тому числі АЛТ, допомагають печінці розщеплювати білки, полегшуючи їх засвоєння організмом. Коли ваша печінка пошкоджена або запалена, вона може виділяти АЛТ в кровотік. Це викликає підвищення рівня АЛТ. Високий рівень АЛТ може вказувати на проблему з печінкою. У численних дослідженнях було показано, що Тудка допомагає печінці відновлюватись після різних форм стресу (викликаного ліками, популярним серед споживачів пероральних стероїдів). Нещодавно було показано, що ця дивовижна жовчна кислота корисна при деяких нейродегенеративних розладах, наприклад, при БАС, хворобах Паркінсона та Альцгеймера. Крім того, було показано, що він знижує запальні маркери в організмі, включаючи запальні цитокіни, такі як інтерлейкін-6 та фактор некрозу пухлини-α, MDA та стрес ендоплазматичного ретикулуму (ER).

    Tudca: механізм дії та ефекти

    Tudca - гепатопротектор з комплексною дією. Тауроурсодезоксихолева кислота впливає на багато біохімічних та ф…

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари