Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition вітамін d3 2000 iu 90 шт д3

250 грн
Опис

California Gold Nutritionвітамін D3, 50 мг (2000 МО), 90 капсул із риб’ячого желатину
Термін 06.2026

Опис:
Вітамін D3, 50 мкг (2000 МО), від California Gold Nutrition
Вітамін D3 (холекальциферол) із ланоліну
Сприяє підтримці здоров’я кісток і зубів*
Сприяє нормальній роботі імунної системи*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee
Вітамін D3 — це форма вітаміну D, якій надає перевагу організм, і вона може підтримувати багато аспектів здоров’я. Вітамін D3 від California Gold Nutrition містить цю бажану форму вітаміну D. За умови щоденного приймання ця добавка може сприяти підтримці здоров’я кісток та імунної системи*.

Переваги щоденного приймання вітаміну D
Вітамін D часто називають «сонячним вітаміном», оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячного світла. Це важливий вітамін для багатьох метаболічних процесів, які допомагають підтримувати організм. Вітамін D3 може допомогти регулювати засвоєння кальцію та фосфору, які необхідні для міцних і здорових кісток і зубів. Крім того, він може сприяти підтримці здорової роботи імунної системи*.

Вітамін D3 від California Gold Nutrition містить холекальциферол із ланоліну в капсулах із риб’ячого желатину. Не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день під час їди. Найкраще приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари