Всі категорії
Додати товар

Японські краплі для очей від втоми з вітаміном в6 та цинком rohto z eye drops

210 грн
Опис

Дані вітамінні краплі для очей не є лікарським засобом.
Використовуються без призначення лікаря.
Об'єм 12 мл Країна виробник Японія
термін придатності до 04. 2026 року

Індекс свіжості 8 Японські краплі для очей Rohto Z! є комплексним рішенням для збереження здорового і комфортного стану очей. Rohto Z! ефективні при роботі на комп'ютері, тривалої їзди за кермом автомобіля, після занять спортом і в жарку погоду, забезпечують супер бадьорість ваших очей! Дія крапель Rohto Z! направлено на: зняття почервоніння очей або конъюнктивной гіперемії; зняття запалення повік, свербежу, допомога в лікуванні блефарити; ефективне зволоження завдяки вмісту цинку та гипромеллозе; харчування оболонки ока вітаміном B6, прискорення метаболізму та поліпшення дихання тканин; усунення втоми і неясність зору при навантаженнях (тривала робота за комп'ютером, довга їзда за кермом, офісна робота в умовах штучного освітлення і запорошених, погано провітрюваних приміщень); супер відчуття свіжості і прохолоди ― тонізуючий ефект.

Містять: Аспарагінова кислота нормалізує кровообіг, метаболізм і приплив достатньої кількості кисню до клітин тканин. Це перешкоджає появі швидкої стомлюваності очей.
Хлорфенірамін мелеат зменшує свербіж і подразнення Неостигмін метилсульфат розслабляє циліарний м'яз для зняття втоми з'являється при її постійній напрузі, коли око фокусується на близьких відстанях.
Тетрагидрозолин гідрохлорид і вітамін B6 відбілюють білки очей, поліпшують кровообіг, перешкоджають запалення кон'юнктиви, покращують метаболізм клітин тканин, перешкоджають і знімають відчуття втоми.
Цинку сульфат чинить в'яжучу властивість і зберігає очі вологими. Також він є відмінним антисептиком. Комплекс масел (ментолу, перцевої м'яти перцевої м'яти, касторової олії) ефективно знімають втому, надають свіжості і бадьорості.
Гіпромелоза несе захисну функцію рогівки, змащуючи і пом'якшуючи слизову для мінімізації подразнення, а також має функції природної сльози. Тобто, по суті, в комплексі з цинком вони відіграють роль природних рідких лінз, захищають поверхню ока від агресивного впливу зовнішнього середовища та синдрому сухого ока.
Зберігайте в недоступному для дітей, прохолодному місці, уникаючи прямих сонячних променів. Не залишайте поруч з нагрівальними приладами або в автомобілі, у місцях з високою температурою (понад ℃ 40).

Застосування: 1 - 2 краплі тричі на день. Рекомендується використовувати протягом 3х місяців після розтину.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари