Всі категорії
Додати товар

Японські вітамінні краплі для очей lion smile 40 ex

210 грн
Опис

Ці вітамінні краплі для очей не є лікарським засобом.
Використовуються без призначення лікаря.

Об'єм 15 мл
Країна-виробник Японія

термін придатності до 06.2026 року

Індекс свіжості 5

Індекс свіжості японських крапель показує, наскільки багато ментолу в краплях. Наприклад, індекс "0" — ментолу немає, "3" — середній ефект, "5" — виражений ментоловий ефект, "7" — дуже сильний ефект. Чим більше ментолу в краплях, тим швидше вони перестануть хворіти й очистяться від почервоніння.

Краплі для очей Lion Smile 40 EX спрямовані на усунення втоми та почервоніння очей, знімають свербіж і неприємні відчуття, прибирають пелену та відновлюють функції фокусування, а також слугують профілактикою вікових змін.

Ці краплі підходять для людей офісних професій і тих, хто проводить багато часу, працюючи перед комп'ютером, або під час неприродного освітлення кабінетних ламп, а також тих, хто працює зі зварювальним апаратом (зварювачі) або люди довго перебувають за кермом, особливо в нічну пору, люди похилого віку, у яких порушене живлення очей через вікові зміни в організмі.

Краплі містять багатий вітамінний комплекс, що містить усі необхідні компоненти для підтримки здоров'я зорових органів.

Показання до застосування:
Застосовується для профілактики, лікування втоми та почервоніння очей, пов'язаних із тривалими навантаженнями та несприятливими зовнішніми впливами. Корисні для водіїв під час тривалих поїздок, для тих, хто проводить багато часу за комп'ютером (офісних працівників), а також підходять дітям від 12 років і старшим поколінням.
Знімають свербіж і втому очей, Ваші очі відчують свіжість і полегшення.
Ліквідує почервоніння склер (ефект вибілювання), очі будуть яскравішими та світлішими.
Знімають дискомфорт і забезпечують профілактику інфекцій після купання (в басейнах), потрапляння в очі пилу та інших несприятливих впливів.
Позбавляють «затуманеності» та набряклості склер.
Лікування запалень, спричинених ультрафіолетовими променями (сніжна сліпота).
Краплі знімають дискомфорт під час носіння лінз, збільшують тривалість носіння.

У складі:
L-Аспарагінова кислота 1% сприятливо впливає на процес дихання тканин;

Вітамін B6 0,04% підсилює метаболізм тканин;
Ніостигмін метилсульфат — прозерин 0.005% — розслаблювально впливає на очні м'язи, які беруть участь у фокусуванні зіниць, усуваючи в такий спосіб втому очей;

Хлорогеніамін мелеат 0.03% — ліквідує подразнення очей, зокрема алергічного характеру;

Натуральний вітамін E (D-α-токоферолу ацетат) 0.05% — збагачує тканини очей киснем, усуває відчуття втоми в очах, збільшує приплив крові, омолоджує, впливає на тканини очей;

Тетрагідрозоліна гідрохлорид 0.01% — ліквідує почервоніння очей, знижуючи рівень запалення; Вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид) 0.04% — сприятливо впливає на обмінні процеси та процес кровообігу в тканинах очей, що знімає втому очей, а також запалення кон'юнктиви;

Вітамін А (Ретинол пальмітат) 30000 од. — усуває сухість очей і перешкоджає їх подальшому пересиханню, є профілактикою проти розвитку катаракти, а також підтримує роботу сітківки.

Додаткові компоненти: едемат натрію, хлорид натрію, хлорид бензалконію, дибутиловий гідрокситолуол (ВНТ), поліоксиетилен, гідрована рицинова олія, L-ментол, камфора DL-, D-борнеол, рН-регулювальний агент.

Ментол — унікальний природний засіб, що має широкий спектр дій. Насамперед він знижує больові відчуття, крім того, він звужує судини та допомагає розслабитися спазмованим мишкам і судинам, стимулює рецептори на шкірі та слизових оболонках, що викликає відчуття холоду, згодом це призводить до легкого печінню або поколюванню. Також ментол є слабким протимікробним (знезаражувальним) засобом. Отже, наявність ментолу в японських краплях допомагає майже миттєво ліквідувати больові відчуття в очах і прибрати почервоніння. Ментол — судинозвужувальний засіб, який не викликає звикання й не має побічних засобів.

Протипоказання: глаукома. Індивідуальна алергія на складники.

Приме

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари