Всі категорії
Додати товар

Жіночий yves saint laurent black opium gold attraction edition 90 мл

1350 грн
Опис

Особиста і творче життя Ів Сен-Лорана оповита легендами, міфами й домислами. Талановитого чоловіка відкидало суспільство, йому приписували аморальну поведінку, викривали різного роду справи, але незмінним залишалося тільки одне - талант і неймовірний шлях до успіху. Перед тим, як відкрити власну компанію, дизайнер і модельєр встиг попрацювати з найбільшими іменами світу моди. Власний дар в поєднанні із завзятістю і працьовитістю дали відмінний результат - про Ів Сен-Лорану заговорили авторитетні глянцеві журнали, перші шпальти газет, а слідом і весь світ. Його однойменний бренд сал завсідником модних показів. По подіуму крокували моделі в яскравих і неординарних нарядах, правильного крою і фасону. Сен-Лоран прагнув надати жінкам з усього світу особливого шарму і витонченості. Кожен наряд - витвір мистецтва.

Парфумерна лінійка утворилася в результаті розширення сфери впливу торгової марки. Преміальні аромати моментально завоювали публіку, стали використовуватися шаленою популярністю.

Yves Saint Laurent Black Opium Gold Attraction Edition

Чи не кожне звикання і залежності згубні для організму. Деякі з них створені для того, щоб привнести в життя і душу людини ту саму гармонію і спокій, якого так не вистачає в повсякденному житті. Саме таке правило переслідує за собою розкішний парфум Yves Saint Laurent Black Opium Gold Attraction Edition. Аромат продовжує легендарну колекцію опіумів.

Туалетна вода підходить для яскравих і мрійливих панянок. Такі дівчата напевно знають собі ціну, але не називають її. Слабкі представниці світу потребують певної силі кожен день. Енергію і нестримну сексуальність надає цей шалений, розбурхує свідомість, запах. Сексапіл з нотками шаленою енергетики - саме такими молекулами розкривається туалетна вода. Іскристі бризки дорогого еліксиру, стикаючись зі шкірою, розкриваються неповторним оригінальним букетом.

Жіноча туалетна вода не має обмежень у використанні. Її можна застосовувати в будній день або перед важливим заходом. Запах добре доповнює вечірнє плаття і офісний костюм. Аромат настільки самодостатній і оригінальний, що може замінити собою найцінніші і розкішні діаманти. Кожна дівчина «Опіум Голд» відчує на собі погляди оточуючих і неймовірне тяжіння протилежної статі. Запах відноситься до сімейства східних гурманських. Дата випуску аромату - 2016 рік. Композиція складається з спецій і квітів.

Початкова нота грає грушею, рожевим перцем, мандарином.
Нота серця розкривається мигдалем, меленою кавою, жасмином і лакрицей.
Базова нота пахне терпким кедром, пачулі і солодкої ваніллю.
Тестер по звучанню і стійкості повністю повторює повнорозмірну версію парфуму. Опіум від Ів Сен-Лорана стане прекрасним доповненням і завершальним штрихом в модному образі для кожної дівчини. Якщо потрібно моментально перетворитися в спокусливу даму, допоможе цей аромат

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари