Всі категорії
Додати товар

Аромадіфузор paco rabanne 1 million brand collection 85 мл

640 грн
Опис

Загальні характеристики
Стать Чоловіча Бренд Paco Rabannе Об'єм 85 мл Тип аромату Древесні, Пряні Ноти аромату Грейпфрут, Червоний апельсин, Мандарин, Троянда, Лимонник, Спеції, Шкіра, Амбра, Біле дерево, Пачулі Рік випуску 2008 Додатковий ефект Ароматизація Категорія Аромадифузор Brand Collection.
Дерев'яний шкіряний аромат із мускусними нотами 1 Million від Paco Rabanne – відомий парфум із численними версіями перевидання. У будь-якому варіанті він привабливий, захоплюючий, загадковий з першої та до останньої ноти. Не дивно, що цей аромат вийшов ще й версії для дому.

Подання композиції для дому
Аромадифузор Paco Rabanne 1 Million Brand Collection 85 мл містить такі ж ноти піраміди, що й основний парфум:
Цитруси.
Троянди, лимонник, спеції.
Шкіру, амбру, деревину почули.
У розкритті на тілі ці ноти багато хто вважає надто гучними. У варіанті аромату для дому вони ідеальні для настрою, зняття втоми та дратівливості, зміцнення імунітету. Інгредієнти додадуть свіжості, легкості, подарують відчуття впевненості та захищеності. Цитрусові домашні аромати добре позбавляють неприємного запаху у квартирі, а також надихають на творчу діяльність.
Не варто вважати всі цитрусові аромати однаковими. У парфумерній композиції заявлено багато інших цікавих компонентів. Пряно-квіткова частина в розкритті м'яка, чуттєва, трохи солодкувата. Багатий гарний шлейф уособлює розкіш та багатство, тому чудово підійде до відповідного інтер'єру. Пікантне звучання нот додасть інтер'єрної гармонії елегантності та стильності.
Елітний парфум для будинку здатний ушляхетнити будь-яке приміщення.
У різноманітті акордів спочатку поводяться грейпфрут, апельсин, мандарин.
У серцевій частині ніжні рожеві ноти зливаються у дуеті з лимонником.
У шлейфі шкіряні та амброві відтінки додають розкриттю особливої родзинки.
Домашній аромат має ту ж харизму, і чарівність, що й основна версія. У бренду Paco Rabanne свій особливий стиль та світогляд, авторський почерк, який відчувається у кожному продукті.

Відтворення контрастів
Парфумерна композиція для будинку наповнить сонячною енергією похмуре приміщення. Дотик сонячних променів та хвиль тепла осяє світлом, безмірною чуттєвістю. Квіткові акорди та ноти шкіри повернуть у розпал літа у найхолоднішу зиму. Цей парфум подарує величне сяйво, наблизить втілення мрій.
Парфумерна композиція розкривається справжнім затишком, залишаючи багатий теплий шлейф, який хочеться завернутися, немов у плед. З цією ароматичною аурою буквально видається затишна і тепла атмосфера в будинку: приглушене світло нічника, можливо свічок, незвичайних, що створюють романтичний настрій. Легкий шлейф аромат поступово наповнює простір, створюючи атмосферу відпочинку та релаксу.
Композиція буде ідеальною для кожного куточка будинку: від зали до туалетної кімнати. Особливо допоможе зробити простір затишнішим у холодну пору року.
Дифузор Paco Rabanne 1 Million Brand Collection 85 мл створений спеціально для ароматизації інтер'єру.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize