Всі категорії
Додати товар

Аромадіфузор dior jadore brand collection 85 мл

640 грн
Опис

Загальні характеристики
Стать Жіноча Бренд Dior Об'єм 85 мл Тип аромату Квіткові, Фруктові Ноти аромату Бергамот, Диня, Груша, Магнолія, Мандарин, Персик, Фіалка, Конвалія, Жасмін, Тубероза, Фрезия, Слива, Орхідея, Троянда, Ожина, Мускус, Ваніль, Кедр Рік випуску 1999 Додатковий ефект Ароматизація Категорія Аромадифузор Brand Collection.
Dior Jadore – шедевральний аромат з оптимально вивіреними компонентами та досконалою концентрацією, що створює цілюще гармонійний настрій. Поєднання, що органічно розкриваються, являють собою інтенсивний мікс фруктових і квіткових нюансів.

Нюанси розкриття аромату
У звучанні можна почути бергамотову бадьорість, грушеву насолоду, соковитість дині. Квіти магнолії в оточенні мандаринчика і рум'яного персика приваблюють не менше, ніж конвалії, екзотичність орхідеї, краса троянди і м'якість фрезії, що чудово доповнюють цей букет.
Завершальна ванільна насолода з ледве вловимим ароматом кедра дивує природною граціозністю і жіночністю, що зачаровує. Аромат вражає естетикою, соковитістю, чудовим прохолодним блиском.
Сьогодні ця чудова композиція представлена у вигляді ароматичного дифузора Dior Jadore Brand Collection 85мл. Ароматичні складові композиції від 1999 року випуску відрізняються оригінальністю. Аксесуар для дому здатний подарувати затишну обставину, комфорт та задоволення. Витончений флакон відмінно доповнить інтер'єр і збагатить приміщення чудовим ароматом. Запах відрізняється м'якістю, шляхетністю, що ідеально для творчої роботи та романтичного вечора.

Особливості дифузора
Dior Jadore у форматі аромадіфузора – це гарна гармонійність, що викликає непідробне захоплення. Аромат приваблює чарівним шлейфом, неперевершеним післясмаком і додає чудового настрою. Якщо оригінал потрібно носити тільки з особливого випадку життя, то композицію для дому можна використовувати будь-якої пори року та доби. Приємні квіткові мотиви будуть доречними у денному освіженні приміщенні, а також у вечірньому антуражі. Композиція прикрасить звичайну дружню зустріч, вечірку, додасть впевненості та неодмінно викличе інтерес.
Приваблива бажана аура додасть самодостатності та почуття стилю, підкреслить витонченість інтер'єрного оздоблення. Цей аромат міцно асоціюється з темпераментом та розкішшю, але у виборі все індивідуально та з урахуванням особистих уподобань. Характер і стиль аромат буде особливим у теплому приміщенні або в жарку пору року.

Характеристика речення
У виборі ароматів для дому все індивідуальне. Аромадифузор Dior Jadore Brand Collection 85 мл відрізняється своїми перевагами, серед яких:
Багатокомпонентність.
Насиченість.
Розкіш.
Соковитість.
Іскристість і свіжість фруктових ноток спокушає насолодою та терпкістю. Розвиток композиції продовжується багатогранною соковитістю розкішних квіткових нюансів. На завершення огортає шлейф ягід, хвої, мускусу та ванілі. Загальне звучання багатошарове, неймовірно стійке, дороге та багатошарове.
Шляхетна іскриста переливчастість звучить ненав'язливо, несолодко, але довго. В ароматизації приміщення це буде чудова ексклюзивність та оригінальність. У той час, як на жінках цей аромат зустрічається досить часто. Аромадіфузор Dior Jadore Brand Collection 85 мл подарує чарівного настрою та послужить чудовим презентом з будь-якого приводу.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize