Всі категорії
Додати товар

Аромадіфузор creed aventus brand collection 85 мл

640 грн
Опис

Загальні характеристики
Стать Чоловіча Бренд CREED Об'єм 85 мл Тип аромату Фруктові, Шипрові Ноти аромату Бергамот, Ананас, Яблуко, Чорна смородина, Береза, Жасмин, Пачулі, Троянда, Амбра, Ваніль, Дубовий мох, Мускус Рік випуску 2010 Додатковий ефект Ароматизація Категорія Аромадифузор Brand Collection.
Аромадифузор CREED Aventus Brand Collection 85 мл - це дуже комфортний і простий пристрій для ароматизації приміщень. Парфум для домашнього вживання підійде і для офісу, і для ресторану, готелю, косметологічного центру. Освіжувач розсіє запашні пари по простору, створивши приємну атмосферу, що утихомирює, і піднявши настрій. Дифузор складається із 3 елементів, це скляний флакон лаконічного дизайну, комплект дерев'яних паличок, арома-склад.

Особливості складу
Парфумерія для будинку є своєрідною пригодою, це аромат, насичений легендарним соком. Композиція від одного з найпопулярніших французьких брендів присвячується імператору Наполеону Бонапарту. Тому піраміда реалізована на кшталт часу сучасного завойовника-корсиканця.
Особливої витонченості композиції надає унікальність парфумованих акордів, завезених із різних куточків планети, що обов'язково оцінив би імператор. Так, для створення чудового коктейлю із соковитості, яскравості та самобутності нот, майстри відомого модного будинку вирушили слідами Бонапарта на сонячну Корсику за чорною смородиною, символом походження диктатора. Потім подорож проходила до узбережжя півдня Африки, де зібрали свіжі сонячні ананаси, обожнювані Наполеоном.
Французькі яблучка надали аромату пікантної та теплої ноти, а цитрусовий бергамот додав яскравості та свіжості. Береза, з якого було створено трон і ніжний жасмин, у поєднанні з екзотикою пачулі та трояндою, демонструють у композиції шик та розкіш часів імператора, нагадуючи про великі перемоги, завоювання та поразки. Шлейф піраміди радує пахощами пряної амбри в тандемі з ваніллю, дубовим мохом та мускусом.
Домашній парфум символізує владу, стійкість, мужність і славу, яких так не вистачає сучасній людині.

Переваги
Ароматизатор належить до групи шипрово-фруктових. Освіжувач створений під натхненням історії. У піраміді незвичайно грає елегантність квіткових мотивів, легкість фруктових тонів та багата дерев'яна складова. Аромат підійде для впевнених, сміливих, харизматичних, люблячих експериментів у всьому. Цей привабливий надихаючий парфум, що має наступні переваги:
Усуває неприємні запахи.
Заспокоює та піднімає настрій.
Позитивно впливає на ЦНС.
Аромадіфузор стане приємним подарунком як для себе, так і для близької людини, друга, колеги по роботі.

Як застосовувати?
Головна функція пристосування – наситити повітря у приміщенні приємними ароматами. В оригінальному освіжувачі використовуються натуральні компоненти, за допомогою яких можна швидко змінити атмосферу в будинку, офісі, готелі.
Дерев'яні палички, що розповсюджують парфумовані речовини повітрям, з їх допомогою можна регулювати інтенсивність ароматизації приміщення. Дерево має мікроскопічні канали, які вбирають рідину і проштовхують її до вершини паличок. Як тільки ефіри досягають кінця каналу, аромат поширюється у повітря, прикрашаючи будинок фантастичною пахощами.
Від кількості паличок залежить яскравість парфуму, чим їх більше, тим більш насичений аромат.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize