Всі категорії
Додати товар

Жіночий yves saint laurent black opium hair mist edp 90 мл

1350 грн
Опис

Ім'я Ів-Сен Лорана давно увійшло у світову енциклопедію мод. Модельєр зробив величезний вплив на стиль сучасних модниць і модників. Ів-Сен Лоран був новатором, він створював унікальні вироби, які ставали маст-хевамі жодного сезону. За свою діяльність, він встиг попрацювати в багатьох відомих брендах, привернути увагу аудиторії, заслужити власних шанувальників. Найголовніше спадщина, яку залишив маестро після себе - іменний бренд Yves Saint Loran. Його речі вибирають багаті і знамениті, популярні особистості, перші особи країн.

Історія однойменного будинку почалася в 1961 році. Тоді молодому дизайнеру ледь виповнилося 21 рік. Настільки юний вiк не поміщав Лорану відповідально взятися за нову посаду. Дитяче захоплення малюванням переросло в справжній художній талант. Саме він допоміг модельєра створювати приголомшливі ескізи.

У 1957 році Ів-Сен Лоран очолив модний бренд Діор. Пост директора з виробництва дозволив модельєра відродити і переосмислити легендарну торгову марку. Але, на жаль, власні амбіції і бачення моди не змогли в повній мірі реалізуватись через комерційну службу. Лоран прагнув творчості. Це і стало одним із поштовхів до створення власного бренду.

Yves Saint Laurent Black Opium Hair Mist

Опіум кружляє голову. Він паморочить з першого ковтка, а далі просто не зупинитися. Хочеться більше і більше, збільшувати дозу, не виходити з привабливого абстрактного щастя. Саме цю аксіому і визначення використовували в своєму новому ароматі парфумери легендарного бренду Ів Сен Лоран. Запах з'явився в 2018 році, і відразу ж запаморочив голову сучасної модної публіці.

Взагалі, парфумерна лінійка бренду займає особливе місце. Яскраві і іскристі аромати створені для впевнених особистостей, які не бояться підкреслювати свій характер. Запахи стають тим незамінним штрихом, якого іноді не вистачає в образі. Як і 20 років тому, сучасна парфумерія бренду не виходить з моди.

«Блек Опіум» вже став абсолютною легендою. Його мріють роздобути жінки з усього світу. Аромат належить до групи східних гурманських. Це ціле парфумерне сімейство характеризується солодкими нотками кондитерської майстерності, розбавлене східними прянощами. Вони дарують відчуття щастя, допомагають виробляти натуральний гормон - ендорфін. Він відповідає за гарний настрій і приємні емоції. Саме такі нотки виникають в душі, коли вдихаєш Yves Saint Laurent Black Opium Hair Mist.

Аромат відноситься до елітної парфумерії. Його виробництво розраховане на широке коло споживачів, які знають толк в ароматному світі. Багатогранна композиція включає в себе безліч компонентів, які прекрасно поєднуються між собою. У ньому можна знайти запах свіжої кави, яскравий і соковитий апельсиновий колір, терпкий і свіжий білий кедр, солодку нотку пачулі. Компоненти прекрасно доповнюють один одного, допомагають відтіняти і доповнювати звучання.

Виключно жіночий аромат не має вікових обмежень. Він підійде молодим дівчатам, елегантним леді і ставним жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари