Всі категорії
Додати товар

Лосьйон-олія після депіляції madam saharina масло жожоба, персикових кісточок 150 мл

245 грн
Опис

Олія після депіляції Madam Saharina застосовується для прибирання з шкіри залишків цукрової пасти або воску після процедури шугарингу або після видалення волосся із використанням воску. Засіб має заспокійливу дію, знімає подразнення, пом’якшує і живить шкіру, сприяє її зволоженню. Підходить для всіх типів шкіри. Олія швидко вбирається і не залишає жирних слідів.

Олія Madam Saharina ретельно піклується про вашу шкіру. Олія володіє всіма необхідними властивостями для якісного догляду за шкірою, а досягається це за рахунок збалансованого підходу до розробки засобу і ретельного підбору активних компонентів.

※ За рахунок мінерального масла посилюється дія активних компонентів засобу і поліпшується їх проникнення в шкіру. Ця властивість як не можна краще підходить для олії після депіляції, щоб якомога швидше привести в порядок травмовану шкіру після шугарингу (депіляції). Не менш важливим є факт, що мінеральне масло гіпоалергенне, що по достоїнству оцінять алергіки і власники чутливої шкіри.

※ Ціклопентасілоксан – революційний і дуже популярний компонент в сучасній косметиці, приносить засобу в поєднанні з активними компонентами моментальний видимий ефект. Надає засобу м'якість, шовковистість, плинність, хороше розтікання без відчуттів жирності і не залишає маслянистий слід.

※ Суміш капрілік / каприк тригліцеридів виробляється з натуральної сировини (пальмова і кокосова олія), є ефективним засобом для пом'якшення шкіри, при цьому добре всмоктується, без запаху, не залишає жирного і важкого відчуття на вашій шкірі.

※ Масло жожоба – однозначний фаворит серед поживних масел, з великою кількістю чудо-властивостей. До складу масла входить вітамін E – потужний антиоксидант, що запобігає старінню і в'янення шкіри; колаген, який є незамінною структурною одиницею епідермісу; амінокислоти, що відповідають за пружність шкіри; цераміди – завдяки яким додавання масла жожоба в інші масла зберігає надовго їх властивості. Склад масла жожоба практично ідентичний складу шкірного сала, тому засіб з маслом жожоба відмінно приймає навіть сама вибаглива і чутлива шкіра. Масло жожоба має регенеруючу, антисептичну, зволожуючу і багато інших важливих властивостей при догляді за вашою шкірою.

※ Масло персикових кісточок – це рослинна олія з природним вмістом вітамінів, завдяки своїй легкій текстурі масло добре вбирається, а також володіє освіжаючими і пом'якшуючими властивостями. Це ідеальний засіб для догляду за ніжною шкірою, відновлюється пружність шкіри, шкіра омолоджується і набуває свіжість.

※ Комплекс вітамінів A, E, F – це незамінний інгредієнт для ефективного догляду за шкірою. Коли вітаміни A, E, F використовуються разом, то вплив на шкіру виявляється найбільш ефективним і при цьому збалансованим (вони врівноважують дію один одного). Вітамінний комплекс A, E, F служить для поліпшення зовнішнього вигляду шкіри і ефективний як для молодої шкіри, так і у фазі її в'янення.

※ Ефірне масло апельсина – вважається універсальним засобом по догляду за будь-якими типами шкіри; воно регулює жирність шкіри, пом'якшує і відновлює її еластичність.

Інструкція із застосування: Після депіляції (шугарингу) нанести олію на ділянку шкіри легкими масажними рухами. За допомогою серветки очистити шкіру від залишків цукрової пасти (воску).

Використовувати тільки за призначенням.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження