Всі категорії
Додати товар

Шпатель металевий для депіляції шугарінгу 1 шт.

95 грн
Опис

✅ Металевий міцний шпатель може використовуватися для проведення процедури шугарингу шпательною технікою, а також цей шпатель допоможе витягти з баночки цукрову пасту будь-якої щільності.

📍 Шпатель широкий із закругленими кінцями.
Даний шпатель для шугарингу є міцним (матеріал - шліфований метал), його зручно використовувати і можна не боятися, що шпатель зламається.

✅ Перевагою металевого шпателя є його міцність та можливість багаторазового використання.

📐 Довжина шпателя становить 18,0 см, ширина одного кінця – 1,8 см, ширина другого кінця – 1,4 см, товщина – 20 мм. Вага шпателя: 41 г.

✅ Як використовувати шпатель для шугарингу (шпательна техніка)
❌ ВАЖЛИВО! Як правило, шпателі не є стерильними. Тому рекомендується перед процедурою обробляти дезінфікуючими засобами (або помити). Працюючи з клієнтами потрібна стерилізація.
1️⃣ Берете шпатель, набираєте їм трохи пасти і «накручуєте» пасту на шпатель.
2️⃣ Наносите на шкіру проти росту волосся тонкий шар пасти. Наносите нешвидко, кілька разів по одному і тому ж місцю, щоб паста встигла проникнути в фолікул, прихопити волосок.
3️⃣ Далі шпателем таким же чином, як в мануальній техніці (коли працюєте рукою або пальцем), різким рухом знімаєте пасту.

❗ Шпательний метод більше підходить для зони бікіні, для обличчя і частково для пахвових западин. При цьому використовуються м'які пасти.
❗❗ Якщо ви працюєте шпателем, завжди слідкуйте за тим, щоб паста була потрібної консистенції, оскільки на неї будуть діяти не три фактори як в мануальній техніці (температура приміщення, температура вашої шкіри і температура ваших рук), а тільки два – температура навколишнього середовища і шкіри, а руки – вже будуть виключені (як фактор). Через це паста буде трохи щільніше.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи