Всі категорії
Додати товар

Гель після депіляції madam saharina охолоджуючий з ментолом 250 мл

255 грн
Опис

✅ Гель після депіляції Madam Saharina охолоджуючий з ментолом застосовується для зволоження, охолодження і заспокоєння почервонілої та роздратованої шкіри після процедури шугарингу або після видалення волосся із використанням воску. Завдяки своїм компонентам засіб має заспокійливу, протизапальну та загоювальну дію, попереджає закупорку пір, створює сприятливі регенеруючий і пом’якшувальний ефекти. Не залишає на шкірі липку плівку і швидко вбирається.

✅ Гель володіє всіма необхідними властивостями для якісного догляду за шкірою, а досягається це за рахунок збалансованого підходу до розробки засобу і ретельного підбору активних компонентів.

※ Ментол – компонент ефірної олії, що міститься в листі м'яти. Завдяки йому гель отримав важливі властивості – антисептичну та протизапальну. Також ментол тонізує і стимулює кровообіг, відмінно підходить для догляду за запаленою і жирною шкірою.

※ D-Пантенол стимулює регенерацію тканин шкіри, збільшує міцність колагенових волокон, має регенеруючий, загоювальний ефект і додаткову протизапальну дію.

※ Екстракт алое вера допомагає в регенерації пошкоджених ділянок волосяного стрижня, пом'якшує і зволожує шкіру, надає антисептичну дію, знімає запалення і подразнення.

※ Алантоїн не менш важливий елемент в складі засобу, який стимулює оновлення епідермісу, а також допомагає ефективно впоратися з відлущуванням ороговілих клітин.

📌 Інструкція із застосування: Після депіляції (шугарингу) нанести гель на ділянку шкіри і розподілити його легкими масажними рухами. Після нанесення необхідно дати засобу вбратися.

Використовувати тільки за призначенням.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення