Всі категорії
Додати товар

Лосьйон до депіляції madam saharina масло ромашки 150 мл

185 грн
Опис

Лосьйон до депіляції Madam Saharina застосовується для підготовки шкіри перед процедурою шугарингу або видалення волосся із використанням воску. Засіб м’яко очищає і знежирює шкіру, зменшує подразнення, робить процедуру видалення волосся більш приємною, ефективною, швидкою та безпечною. Лосьйон володіє всіма необхідними властивостями для якісного очищення і знежирення шкіри, а досягається це за рахунок збалансованого підходу до розробки засобу і ретельного підбору активних компонентів.

※ У складі лосьйону є ізопропанол (повна назва – ізопропіловий спирт), який є надійним очищувачем, він допомагає знежирити шкіру і найголовніше є відмінним антисептиком, широко використовуваним для дезінфекції.

※ Екстракт ромашки містить азулен, що знімає роздратування і який широко використовується в косметології. Завдяки наявності в складі засобу азулена лосьйон Madam Saharina має протизапальну, загоювальну і антиалергічну дію, що сприятливо впливає на вашу шкіру: заспокоює і загоює її, м'яко діє на епідерміс, а також нейтралізує реактивність шкіри.

※ За допомогою екстракту вересу досягається додатковий протизапальний захист, з тонізуючими і в'яжучими властивостями. У комплексі екстракт вересу має антисептичну ранозагоювальну, очищуючу, протизапальну та заспокійливу дію.

※ Ментил лактат – залишає на шкірі відчуття свіжості і охолодження. Має заспокійливу, тонізуючу, протизапальну дію, стимулює мікроциркуляцію.

※ Ефірна олія рожевого грейпфрута, отримана зі шкірки грейпфрута, по праву вважається ефективним засобом по догляду за шкірою, особливо жирної. Масло підійде і для проблемної шкіри, воно нормалізує роботу сальних залоз і звужує пори.

Інструкція із застосування: Нанести на ділянку шкіри (або безпосередньо на серветку/ватний диск), на якій буде проводитися депіляція. Круговими рухами очистити шкіру за допомогою серветки або ватного диска.

Використовувати тільки за призначенням.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи