Всі категорії
Додати товар

Маска для ніг petitfee dry essence foot pack

98 грн
Опис

Жіночі ніжки дуже гарні, проте вони вимагають особливого догляду. Щоб шкіра п’яточок менше піддавалася сухості й утворенню огрубінь, регулярно проводьте процедури за допомогою натуральної маски для ніг Petitfee Dry Essence Foot Pack. Цей продукт був розроблений фахівцями відомої корейської лабораторії краси Petitfee & Koelf. Маска має потужну регенеративну дію. Її формула містить особливу есенцію, яка розчиняється і активізується при потраплянні на шкіру.

Засіб інтенсивно зволожує дерму, проникаючи в її центральні шари і стимулюючи процеси відновлення у клітинах. Вітамінний комплекс включає в себе рослинні олії, алое, екстракт портулаку, слиз равлика і натуральний колаген. Ці компоненти насичують шкіру цінними мікроелементами для підтримання її гладкості, шовковистості і м'якості.

При регулярному використанні маски, ваші ніжки будуть сяяти чистотою і чарівністю. Їх поверхня стане еластичною, м'якою і приємною на дотик, зникне сухість і зменшаться ділянки огрубіння.

Упаковка містить пару шкарпеток зі спеціальним шаром, який просочений сухою есенцією зсередини. Для кращого результату рекомендується попередньо розпарити ноги у ванні. Розкрийте упаковку і надіньте маску як шкарпетки. Достатньо потримати шкарпетки 20-30 хвилин, потім зняти і вмасувати залишки есенції у шкіру. Ефект від процедури зберігається до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?