Всі категорії
Додати товар

Живильний гель для душу g&h goodness & health™ (1 л)

775 грн
Опис

Кремоподібний, насичений гель для душу, який м'яко очищує й живить шкіру завдяки бамбуковому водному комплексу, отриманим з оливкової олії керамідам і олії білої чіа, залишаючи її м'якою, гладенькою й доглянутою. Родинний розмір пляшки.

М'яко очищуйте й підживлюйте шкіру за допомогою густого кремоподібного гелю для душу з квітковим ароматом, насиченого рослинною користю (Plant-based Goodness).

Переваги для вас

М'яко очищає шкіру, не пересушує, залишаючи її м'якою, гладенькою і доглянутою після застосування.

Утворює кремоподібну, насичену піну, яка потішить вашу шкіру і ваші відчуття.

Зволожує шкіру завдяки бамбуковому водному комплексу.

Допомагає підтримувати водний бар'єр шкіри завдяки керамідам, отриманим з оливкової олії.

Помітно живить і захищає здорову красу шкіри завдяки олії білої чіа від Nutrilite™ – одному з найбагатших у природі суперфудів, джерелу фітонутрієнтів та антиоксидантів.

Чому він вам сподобається

g&h Живильний гель для душу насичений рослинною користю (Plant-based Goodness), щоб забезпечити вам натхненне природою очищення шкіри – такі компоненти як бамбуковий водний комплекс, отримані з оливкової олії кераміди і олія білої чіа працюють разом, щоб м'яко очистити й підживити шкіру, залишаючи її гладенькою, зволоженою і доглянутою.

Цей кремовий гель для душу огорне вас фруктово-квітковим ароматом з теплими й солодкими нотами персика і м'якими квітковими нотами ромашки. Натхненні природою аромати g&h Body Care були створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.

З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Завдяки родинному розміру пляшки ви матимете вдома гель для душу для всієї сім’ї.

Застосування

Нанесіть потрібну кількість засобу на долоню або безпосередньо на мочалку чи губку для душу.

Масажними рухами збийте в піну, а потім нанесіть на шкіру.

Добре змийте, уникаючи потрапляння в очі.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
87% виконаних замовлень
Була