Всі категорії
Додати товар

Мило-гоммаж gz store з оливкової олії бельді евкаліптове 100 г

131 грн
Опис

Органічне бельді з евкаліптом буде гідно оцінено шанувальниками натуральної косметики. Продукт з антибактеріальними властивостями актуальний для будь-якого типу шкіри, особливо його сприятливий вплив відзначать власники жирної та проблемної. Засіб допомагає усунути запалення та загоює неестетичні вогнища, вирівнюючи рельєф.

Ми рекомендуємо купити евкаліптове бельді для комплексного догляду. Наявність у складі омилених олій, гідролату, мелених листочків та ефірної олії евкаліпту забезпечує глибоке очищення шкіри.

Продукт досить ефективний як засіб від целюліту завдяки покращенню мікроциркуляції в тканинах і потужному тонізуючому ефекту. Також це пастоподібне вітамінне мило усуне сухість, лущення, допоможе розгладити в'ялість та покращить рельєф.

Завдяки наявності у складі вітамінів та корисних речовин при регулярному застосуванні бельді шкіра перетвориться. Її колір буде здоровим і сяючим, а клітини наповнені оптимальною кількістю вологи.

Тим, хто страждає від підвищеної пітливості та неприємного запаху поту бельді з евкаліптом подарує відчуття свіжості, завдяки своєму ефекту, що дезодорує.

Застосування: Використовуйте евкаліптове бельді під час водних процедур. Досить невелику кількість нанести на шкіру, помасажувати, почекати кілька хвилин і змити чистою водою.

Протягом 6 місяців у прохолодному сухому нежаркому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче