Всі категорії
Додати товар

Бельді шоколадне - мило-гоммаж з оливкової олії від gz 100г

131 грн
Опис

Бельді з тертими какао-бобами створено для комплексного догляду за комбінованою, жирною та сухою шкірою. Цінні речовини, амінокислоти та антиоксиданти, які є у складі засобу, не тільки очищають шкіру, а й покращують мікроциркуляцію крові в тканинах, тому вітаміни та мікроелементи проникають у клітини та живлять, зволожують їх.

Шоколадне Бельді містить терті боби какао, вони дуже делікатно та дбайливо усувають ороговілі клітини, не завдаючи подразнень та дискомфорту. Продукт допомагає оптимізувати роботу сальних залоз, ефективний у боротьбі зі шкірними косметичними проблемами.

Органічне Бельді перешкоджає дегідрації, підтримуючи потрібний водний баланс шкіри, усуваючи при догляді лущення та надмірну сухість. Успішно замінює гель для душу, що очищає зволожуючу маску та скраб - Бельді стане найкращим засобом для проведення SPA-процедур будинку.

Вже після першого застосування ви відмітите позитивне перетворення шкіри, покращення її кольору, стану та зовнішнього вигляду. Також вона стане гладкою та шовковистою, більш пружною та привабливою. А ще приємний шоколадний аромат подарує сеанс ароматерапії, усуваючи втому та підвищуючи бадьорість.

Застосування

Шоколадне Бельді наносять на вологу шкіру, ніжно масажують, залишають на 5 хвилин для глибокої дії, потім змивають. Застосовувати можна Бельді як у сауні, так і у ванній душі.

Умови зберігання

Протягом 6 місяців при кімнатній температурі у сухому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Всі типи