Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гідрофільний антицелютний скраб для тіла.

160 грн
Опис

Склад: морська сіль, мелена кава, кокосове масло, масло манго, олія мигдальної кісточки, олія персикової кісточки, рослинний емульгатор, ефірна олія лимона, ефірна олія бергамота, ефірна олія чайного дерева, вітамін Є.

🌺Морська сіль і кава спрямовані не лише на догляд за шкірою, але і на боротьбу з целюлітом. Завдяки морській солі з клітин виводиться рідина, що активно руйнує "апельсинову кірку", а кавова гуща здатна зробити шкіру
пружною і підтягнутою.

🌺Кокосове масло - живить, зволожує та пом'якшує нашу шкіру. Завдяки олеїновій кислоті має жиророзщеплювальну та жироспалювальну здатність, зменшує об'єм жирових клітин.
🌺Масло манго - пом'якшує шкіру, заспокоює і зволожує, здатне відновлювати ліпідний шар шкіри і зберігати високу еластичність епідермісу. Запобігає обвисанню шкіри, знижує ознаки целюліту. Антиоксиданти сприяють збереженню молодості і здоров'я шкіри. Вони нейтралізують токсини, щоб генерувати оновлення клітин епідермісу. Лікує м'язову втому, знімає болі і напругу. Попереджає утворення розтяжок на шкірі.
🌺Олія мигдалевих кісточок - уповільнює природне старіння клітин, повертає шкірі пружність, еластичність. Сприяє виведенню "поганого" холестерину з крові. Має омолоджуючі, зволожуючі, регенераційні, протизапальні властивості.
🌺Олія персикових кісточок - живить, пом'якшує, регенерує, вітамінізує шкіру, оптимізує обмінні процеси шкіри.
🌺Вітамін Є має багато корисних властивостей для шкіри, тут він використовується еще й як консервант.

🌺Спосіб застосування: нанести на чисту розпарену вологу шкіру, завдяки рослинному емульгатору, олії при контакті з водою перетворюються на ніжне молочко, помассажувати проблемні зони 5-10 хв. При необхідності шкіру додатково змочити водою. Витримати 5-10 хв. для повноцінної дії засобу. Ретельно змити теплою водою.
Використовувати сухими чистими руками, або за допомогою косметичного шпателя, уникати будь-якого попадання вологи всередину. Тільки для зовнішнього застосування.
❌Протипоказання: гнійні запалення на шкірі, індивідуальна непереносимість інгредієнтів, що входять до складу скраба.
💡Термін зберігання - дванадцять місяців з дати виготовлення в умовах зберігання при температурі від 3 до 25 С, в місцях, захищених від попадання прямих сонячних променів, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари