Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Тайська зубна паста twin lotus свіжість і прохолода 100 гр

245 грн
Опис

Зубна паста Twin Lotus свіжість і прохолода - натуральна трав'яна паста з легкою текстурою і м'яким пом'якшувальним трав'яним смаком. Унікальні рослинні інгредієнти запобігають появі неприємного запаху з рота. Створена з натуральних трав,освіжаюча, що охолоджує, зубна паста попереджає появу карієсу і бактерій. Завдяки новим технологіям обробки були вилучені "холодні" есенції диких трав, які додадуть Вам насичене, тривале відчуття свіжості. Колір пасти обумовлений складом пасти трав і природних компонентів, які доглядають за емаллю зубів і живлять ясна. Завдяки кристалічному ментолу і бразильському Крессу паста надовго освіжає порожнину рота. Дбайливо очищає емаль зубів від нальоту, в тому числі від чаю, кави, вина й тютюну. Послаблює чутливість зубів.
Без фтору!

Дія:

• Зміцнює ясна
• Запобігає появі бактерій і карієсу
• Усуває неприємний запах з рота
• Свіжий подих на весь день

Натуральні компоненти і їх дія:

Кристалічний ментол - безбарвні кристали з сильним запахом м'яти перцевої. Ароматичний, протизапальний, тонізуючий засіб.
Евкаліптове масло - з листя евкаліпта. Запобігає запаленню слизової оболонки ротової порожнини, стоматиту; допомагає при пульпіті.
Карбонат кальцію - крейда. Наповнювач пасти, джерело кальцію. Допоміжна речовина і ентеросорбент.
Діоксид кремнію - натуральний мінерал, здатний вибірково поглинати шкідливі речовини.
Сорбіт - натуральний замінник цукру, виробляється з глюкози, що добувається з фруктів. Хороший консервант; в малих дозах абсолютно нешкідливий.
Гліцерин - трьохатомний спирт, в'язка, прозора, безбарвна рідина. Запобігає висиханню пасти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize