Всі категорії
Додати товар

Кисневий відбілювач німеччина | опт | перкарбонат натрію | персоль | кисневий порошок

2530 грн
Опис

Виробник - Німеччина, мішок 25 кг.

Можливий опт!

****************

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, МістЕкспрес, Делівері, ПромДоставка

Чому кисневий відбілювач має стати на озброєнні кожної поважаючої себе домогосподарки? Якщо коротко: він поєднує в одній гранулі небачену потужність в очистці забруднень та маэ бережливість по відношенню до речей, організму та екології.

А тепер трішки детальніше:

1. Кисневий відбілювач має широкий спектр застосування, починаючи від прання кольорої та білої тканини, закінчуючи миттям підгорілого посуду. Його можна застосовувати як самостійний засіб так і для посилення прального порошку. Видаляючи забруднення, перкарбонат натрія береже колір та структуру тканини, покращує білизну білих тканин. Зокрема, він чудово підійде для замочування в разі відключення світла. Кисневий порошок діє дезинфікуюче, помʼякшує воду, має обезжирювальний ефект. Справляється навіть зі старими плямами від кави, ягід, варення, вина, чаю, жиру, поту та іншого.

2. Екологічний та безпечний персоль не шкодить природньому середовищу та організму завдяки відсутності фосфатів, хлору та агресивних ПАР. До речі, відсутність фосфатів забезпечує здоровʼя водойм, та зберігає їх від позеленіння, адже саме фосфати спричиняють розмноження зелених бактерій. 

P.s. Даний кисневий відбілювач також називають персоль, чудо порошок, перкарбонат натрію, кисневий порошок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари