Всі категорії
Додати товар

Кисневий відбілювач ms helen банка 530 г

99 грн
Опис

Зручна баночка кисневого відбілювача МісХелен.

Такий формат має свої переваги:
•🫧 зручно тримати в руках;
•🫧 порошок не розсипається;
•🫧 легко набирати порошок у ложечку;
•🫧 можна використати повторно (досипати порошок);
Виробник - Німеччина! Ефективність та екологічність в одній гранулі.

Чому кисневий відбілювач Ms Helen повинен бути в кожному домі, та в чому його унікальність? Спочатку коротко: перкарбонат натрію поєднує в собі здатність очищати забруднення та бережливість по відношенню до ваших речей, організму, екології. І все це в одній упаковці!

А тепер детальныше:

1. Високої німецької якості кисневий порошок гарантує швидкий та відмінний результат очистки як білих, так і кольорових тканин, миття різноманітних поверхонь вашого дому. Високу ефективність забезпечує відсутність домішок, що знизили б його миючу здатність, а також високий вміст активного кисню, котрий відповідає за процес очистки.

2. Вигідна упаковка в 1 кг дасть вам можливість не перейматись, що кисневий порошок скоро закінчиться, при його активному використанні. Часте застосування гарантовано, адже даний чистячий засіб точно стане надійним помічником в прибиранні різного роду забруднень тканин та поверхонь дому.

3. Широкий спектр застосування Міс Хелен включає в себе завдання, починаючи від бережливого прання білих та кольорових тканин, закінчуючи очисткою пригорілого посуду. Кисневий порошок використовується як самостійний миючий засіб, або як підсилювач прального порошку чи гелю. Зокрема, ідеально підійде для ручного прання у випадку відключення світла. Має дезинфікуючі властивості, помʼякшує воду, обезжирює. Прибирає навіть застарілі п.ятна від кави, вина, ягід, варення, крові, поту, жиру та іншого. Береже колір та структуру тканини.

4. Безпечний та екологічний персоль не шкодить природі та організму, завдяки відсутності хлору, фосфатів та агресивних ПАР. Підходить для дітей та людей схильних до алергії. Маємо всю належну сертифікацію.

P.s. Даний кисневий порошок також називають персоль, чудо порошок, перкарбонат натрія, кисневий відбілювач.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари