Всі категорії
Додати товар

Аромадифузор zara frosted cream brand collection 85 мл

640 грн
Опис

Загальні характеристики
Стать Жіноча Бренд Zara Об'єм 85 мл Тип аромату Квіткові, Фруктові Ноти аромату Мандарин, Полуниця, Квіткові ноти, Ваніль Рік випуску 2018 Додатковий ефект Ароматизація Категорія Аромадифузор Brand Collection.
Особливості та склад аромадифузора Zara Frosted
Аромат для дому – це окреме мистецтво. Його можна підібрати так само, як і парфум для тіла. Для цього навіть є спеціальні магазини, де представлені різноманітні види аромадіфузорів. Їх варіацій величезна кількість, тому кожен набуває собі найбільш підходящий.
Відмінним аромадіфузором з легким і водночас виразним ароматом є модель Zara Frosted Cream Brand Collection. Він представлений у вигляді невеликої баночки та спеціальних паличок, якими розходиться запах.
Також у наборі йде той самий аромат, завдяки якому вийде створити особливу атмосферу в будь-якому приміщенні. Помістити аромадіфузор можна в одній або кількох кімнатах. Він наповнить квартиру легким та ненав'язливим запахом, який надалі асоціюватиметься лише з нею. Навіть речі, що знаходяться в приміщенні, пропахнуть цим ароматом і так само приємно пахнуть.
Цей аромадіфузор має легкий та ніжний аромат. Його відносять до категорії квіткових та фруктових. Також аромат має у своєму складі різні групи нот, що поступово розкривають своє звучання. До них належать такі категорії:
Початкова. Тут своє розкриття демонструє свіжий та неймовірно ароматний мандарин. Він робить запах досить виразним та насиченим.
Середня. Наступними компонентами у композиції стали полуниця та квіткові нотки. Вони продовжують розкриття мандарину та доповнюють аромат своїм ніжним звучанням.
Кінцева. І завершальним компонентом аромату є ваніль. Вона робить запах злегка солодкуватим і привабливим.
Кожна з ноток надає всьому звучанню особливостей та унікальності. Аромат для дому в обсязі 80 мл подарує приміщенню певну атмосферу та затишок. Цієї кількості буде цілком достатньо, щоб користуватися аромадіфузором протягом тривалого часу.

Переваги продукту та його використання
Аромадіфузор - це не тільки чудовий варіант для особистого придбання, але і як подарунок комусь із близьких. Адже цей товар дозволить створити для житлового приміщення особливу атмосферу, яка забезпечить комфорт та максимальний затишок.
Перевагами продукту є:
Простота у використанні.
Економічна витрата.
Яскравий та насичений аромат.
Унікальний запах.
Універсальність.
Всі ці якості спричиняють популярність даного аромадіфузора. Його часто купують не лише для однієї кімнати, а й для кожного житлового приміщення у квартирі чи будинку. І завдяки цьому виходить створити неймовірний аромат у всій площі свого житла. Ніжний квітково-фруктовий запах не викликає подразнення і дозволить розслабитися після важкого трудового дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize