Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Містика лідерства. розвиток емоційного інтелекту

230 грн
Опис

"Одне лише поглиблене споглядання не призводить фантазії до креслярської дошці. Щоб домогтися успіху, лідери повинні розуміти і дії, і теорію". Манфред Кетс де Врі Про що книга Про лідерські якості і про те, чого можна домогтися їх власникам. За власним визнанням автора, його інтереси лежать десь на кордоні менеджменту та клінічної психології, що прямо відбилося на змісті книги. Чому книга гідна прочитання - Клінічний підхід до менеджменту; - Практичні вправи (анкети) для лідерів, які прагнуть підвищити ефективність свого керівництва; - Перелік навичок, що відрізняють ефективного лідера від інших; - Розглянуто специфічні вимоги міжнародного лідерства і найбільш типові моделі поведінки, які приводять до краху лідерів у всьому світі. Для кого ця книга Адресована насамперед підприємцям, керівникам і топ-менеджерам компаній, однак буде цікавою широкій аудиторії.

Кто автор
Манфред Кетс де Ври - голландский психоаналитик, ученый-экономист в сфере менеджмента, профессор в области управления персоналом и развития лидерских качеств, тренер-консультант в крупных международных компаниях. Автор и соавтор более 250 опубликованных научных работ, статей и глав в книгах, посвященных лидерству и психологии лидерства. На данный момент занимает пост профессора и заведующего кафедрой развития лидерства, а также является директором Глобального центра развития лидерства международной бизнес школы INSEAD в Фонтенбло.

Ключевые понятия
Лидерство, корпоративная культура, менеджмент, эффективное лидерство.

Особенности оформления книги
Мягкая обложка.

Отзывы с ********

Константин
25 лет
13 декабря 2009
Книга позволила глубже понять самого себя. Что может быть важнее? Но не рекомендую ее тем, кто фактически не принимает ключевых решений в организации.

Михаил Макаров
Россия/
4 марта 2005
Прикольно практически с первых страниц. Действенные методики - реальные оценки.

Людмила
27 лет
30 января 2012
Книга для размышлений о себе, том месте, которое ты занимаешь в компании. Цікаво, з точки зору, розгляду мотивації і завдань як з позиції лінійних співробітників, так і з позиції керівництва. Навіть якщо не приймаєш ключових рішень, але хочеш покращити себе і/або оточення.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був